Το ροζ βίντεο που όπως όλα δείχνουν οδηγεί σε παραίτηση τον λεγόμενο πρωθυπουργό του ψευδοκράτους, Ερσάν Σανέρ διέρρευσε ήδη στο διαδίκτυο και στα social media.
Σε αυτό φαίνεται ο Σανέρ σε χώρο γραφείου να κάνει βιντεοκλήση σε γυναίκα, στην οποία μοιάζει να δίνει οδηγίες και εκείνη να βγάζει τα ρούχα της. Το βίντεο έχει διάρκεια 1 λεπτό και 29 δευτερόλεπτα.
Σύμφωνα με την Χαμπέρ Κίπρις, ο Ερσάν Σανέρ θα παραιτηθεί άμεσα, σήμερα, από τη θέση του “πρωθυπουργού”, από την προεδρία του ΚΕΕ και θα αποσύρει την υποψηφιότητά του από το εκλογικό συνέδριο για την προεδρία του κόμματος.
Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι φημολογείται πως θα ορισθεί “πληρεξούσιος πρωθυπουργός” στη θέση του Ερσάν Σανέρ, είτε ο Ναζίμ Τσαβούσογλου “υπουργός Γεωργίας” είτε ο Ουνάλ Ουστέλ, “υπουργός Υγείας”.
Το θέμα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, θα ξεκαθαρίσει σε συνάντηση των “υπουργών” του ΚΕΕ το απόγευμα.
Τα καθήκοντα του προέδρου του ΚΕΕ θα αναλάβει άλλος, όπως σημειώνεται, ώστε να υπάρξει ομαλότητα στο κόμμα μέχρι το εκλογικό του συνέδριο, μέσω του οποίου την προεδρία διεκδικούν πολλοί υποψήφιοι.
Στην ύπαρξη οπτικού υλικού με τον Ερσάν Σανέρ είχε αναφερθεί το βράδυ της Τρίτης στο Twitter ο Τούρκος δημοσιογράφος Ερκ Ατζιαρέρ ο οποίος έκανε αναφορά και στον επιχειρηματία, Χαλί Φαλγιαλί στα κατεχόμενα, που φέρεται να είχε στην κατοχή του ροζ βίντεο με γραφειοκράτες και πολιτικούς, τα οποία πέρασαν στην κατοχή του Τούρκου αρχιμαφιόζου, Σεντάτ Πέκερ.
Ο Πέκερ εδώ και καιρό δημοσιοποιεί στοιχεία εναντίον υπουργών της κυβέρνησης Ερντογάν στην Τουρκία ενώ στο παρελθόν είχε αναφερθεί και σε υποθέσεις που αφορούν σε παράνομες δραστηριότητες στα κατεχόμενα.
Κατεχόμενα: Αυτό είναι το ροζ βίντεο που “καίει” τον Ερσάν Σανέρ
σχολίασε κι εσύ
Ακολουθήστε το enikos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο enikos.gr
Ειδήσεις
Ροή Ειδήσεων
2 λεπτά πριν
Ινδία: Επιθετικός ελέφαντας έχει σπείρει τον τρόμο σε χωριά – 17 νεκροί σε 12 επιθέσεις από την αρχή του έτους
7 λεπτά πριν
Μεσαρά: Προσωρινά κρατούμενος ο 54χρονος που κατηγορείται ότι βίαζε τις κόρες του – Αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες
12 λεπτά πριν
Ουγγαρία: Χορήγησε άσυλο στον εθνικιστή Πολωνό πρώην υπουργό Δικαιοσύνης – «Δραπέτευσε σαν δειλός»
ENIKOS NETWORK
Μουστάρδα, μαρμελάδες, οδοντόκρεμα και άλλα προϊόντα που περιέχουν καρκινογόνα πρόσθετα, σύμφωνα με νέα μελέτη