O Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου Ευρωκλινικής στον Realfm 97,8 για την προσφορά δωρεάν εξετάσεων στα παιδιά τριών οργανισμών

Ο Όμιλος Ευρωκλινικής ανακοίνωσε ότι προσφέρει όλες τις ιατρικές εξετάσεις στα παιδιά που στηρίζουν η «Κιβωτός του Κόσμου», το «Μαζί για το Παιδί» και «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στην Αττική, στο πλαίσιο του εορτασμού της 20ης επετείου της Ευρωκλινικής Αθηνών.

Ο Αντώνης Βουκλαρής, Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου Ευρωκλινικής, μίλησε στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, για την πολύ σημαντική αυτή πρωτοβουλία.

“Στην Ευρωκλινική πιστεύουμε ότι κάθε εταιρεία που καταφέρνει να πετύχει κάποια πράγματα σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, έχει την υποχρέωση να επιστρέφει πίσω στην κοινωνία και να προσφέρει ότι καλύτερο μπορεί, πόσω μάλλον στο πιό ευαίσθητο κομμάτι της κοινωνίας που είναι τα παιδιά. Επιλέξαμε αυτούς τους τρεις οργανισμούς, οι οποίοι πραγματικά όλα αυτά τα χρόνια στηρίζουν τα παιδιά, επικοινωνήσαμε μαζί τους, τους ρωτήσαμε τι έχουν ανάγκη και μας είπαν τα παιδιά να μπορούν να εξεταστούν, να έχουν τις βεβαιώσεις τους και το ελάχιστο που μπορούσαμε να πούμε είναι να σταθούμε στο πλευρό των χιλιάδων αυτών παιδιών” τόνισε.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ