Τι είπε η Μπακογιάννη για τον γιο της και τον Μπιλάλ Ερντογάν που ήταν συμφοιτητές στο Χάρβαρντ

Η βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός Ντόρα Μπακογιάννη αναφέρθηκε στην αποφοίτηση του Δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη και του γιου του Προέδρου της Τουρκίας, Μπιλάλ Ερντογάν, από το πανεπιστήμιο του Χάρβαντ.

Ερωτηθείσα για το εάν ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης ήταν συμμαθητής με τον γιο του Προέδρου της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, η κ. Μπακογιάννη, μιλώντας στον Realfm 97,8 και τους Γιώργο Χουδαλάκη και Νίκο Ρογκάκο απάντησε: “Ο Κώστας Μπακογιάννης αποφοίτησε από το Χάρβαρντ μαζί με τον Μπιλάλ Ερντογάν. Όταν ήταν η αποφοίτησή τους, ήταν εκεί δύο μεγάλες οικογένειες οι οποίες χαιρόντουσαν για τα παιδιά τους. Η μία οικογένεια ήμασταν εμείς και η άλλη οικογένεια ήταν ο Ερντογάν. Από τότε δηλαδή γνωρίζονται οι δύο”.

Ακούστε το ηχητικό:

Σημειώνεται ότι χθες ο Τούρκος Πρόεδρος, κατά τη διάρκεια της συνάντησής του ρώτησε τον Έλληνα Πρωθυπουργό για τον Κώστα Μπακογιάννη. «Τι κάνει ο ανιψιός σου, ο Δήμαρχος της Αθήνας, Κώστας Μπακογιάννης; Ήταν συμφοιτητής με τον γιο μου», ρώτησε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να χαμογελά και να απαντά: «Το ξέρω».

Ο Κώστας Μπακογιάννης και ο 38χρονος γιος του Τούρκου προέδρου, Νετσμετίν Μπιλάλ Ερντογάν σπούδασαν μαζί πολιτικές επιστήμες στο JFK School of Government στο πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ το 2004.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ