Κικίλιας: Η κυβέρνηση αποπέμπει αξιωματικούς που προτάσσουν το συμφέρον της χώρας

Ανακοίνωση για την αποστράτευση ταξίαρχου που σχετίζεται με την υπόθεση πώλησης των βλημάτων στη Σαουδική Αραβία εξέδωσε η ΝΔ επ’ αφορμή των ετήσιων τακτικών κρίσεων στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Στην ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, όπου τοποθετείται ο τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της ΝΔ, Βασίλης Κικιλίας αναφέρεται ότι «οι πρόσφατες κρίσεις των ανωτάτων αξιωματικών του Στρατού Ξηράς γεννούν πολλά ερωτήματα καθώς σχετίζονται και με την υπόθεση της απόπειρας πώλησης αμυντικού υλικού στη Σαουδική Αραβία για την οποία ελέγχεται ο κ. Καμμένος. Συγκεκριμένα, αποστρατεύθηκε ο Ταξίαρχος Μιχαήλ Παπαδάκης, ο οποίος υπενθυμίζεται ότι ήταν ο αξιωματικός που ενεργώντας με τη θεσμική του ιδιότητα “χάλασε την δουλειά” που πήγε να στήσει ο κ. Καμμένος με τον εκλεκτό του, μεσάζοντα Βασίλη Παπαδόπουλο».

«Ως φαίνεται, μετά την άλωση του κρατικού μηχανισμού που επιχειρεί συστηματικά η Κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, τώρα επιδιώκει να ελέγξει και τις Ένοπλες Δυνάμεις αποπέμποντας αξιωματικούς που προτάσσουν το συμφέρον της χώρας μας, και μάλιστα σε μια τόσο ευαίσθητη περίοδο για τα εθνικά μας θέματα», υποστηρίζει ακόμη ο κ. Κικίλιας, ο οποίος, καταλήγοντας, επισημαίνει: «Το μόνο παρήγορο είναι ότι η χειρότερη και πιο επικίνδυνη Κυβέρνηση της Μεταπολίτευσης μετρά πλέον τον χρόνο της αντίστροφα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ