Ατρόμητος – ΑΕΚ 0-1 (ΤΕΛΙΚΟ)

Η ΑΕΚ αν και έχασε πολλές ευκαιρίες στο Περιστέρι, τελικά επικράτησε με 1-0 του Ατρόμητου για την 22η αγωνιστική της Super League. Στην επανεμφάνιση του Αραούχο οι «κιτρινόμαυροι» είχαν τον έλεγχο και άνοιξαν το σκορ στο 64′ με τον Κρίστιτσιτς, ενώ είχαν δοκάρι στο 20′ με τον Σιμάνσκι. Με 10 ολοκλήρωσε το παιχνίδι ο Ατρόμητος, καθώς τραυματίστηκε ο Γιακουμάκης και είχαν ολοκληρωθεί οι αλλαγές.

Η ΑΕΚ μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και από νωρίς κυνήγησε ένα γρήγορο γκολ. Μόλις στο 6′ ο Λόπες εκτέλεσε το φάουλ, αλλά η κεφαλιά του Αραούχο πέρασε άουτ. Στο 20′ οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν το γκολ, αλλά η κεφαλιά του Σιμάνσκι, αφού βρήκε στον Στρουγγή βρήκε το δοκάρι και κατέληξε κόρνερ.

Η πίεση της ΑΕΚ συνεχίστηκε και στο δεύτερο μέρος με τον Κρίστιτσιτς να πετυχαίνει το γκολ στο 64′. Στο 78′ μετά από μονομαχία με τον Οικονόμου, ο Γιακουμάκης έπεσε αναίσθητος στον αγωνιστικό χώρο. Αφού του έδωσαν τις πρώτες βοήθειες δεν επανήλθε στον αγωνιστικό χώρο. Ο Ατρόμητος επομένως ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 παίκτες, μιας και είχε πραγματοποιήσει και τις τρεις αλλαγές. Στα τελευταία λεπτά η ΑΕΚ προσπάθησε να κλειδώσει τη νίκη, αλλά δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο γκολ, παρά την έντονη πίεση που άσκησε.

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος

Κάρτες: Κιβρακίδης, Γούτας, Κατράνης – Τσιγκρίνσκι, Αραούχο, Κρίστιτσιτς, Λιβάγια, Σιμόες, Λόπες, Σιμάνσκι, Οικονόμου

Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος: Μέγερι, Κιβρακίδης, Κατράνης, Στρούγγης, Γούτας, Χαρίσης, Μπουσουλάτζιτς (71′ Ούμπιντες), Ανδρούτσος (71′ Βέλλιος), Νταβιώτης (75′ Ντε Πο), Ενσικουλού, Γιακουμάκης

ΑΕΚ: Μπάρκας, Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας, Λόπες, Σιμάνσκι (85′ Σαμπανάτζοβιτς), Σιμόες, Κρίστιτσιτς, Μπακάκης, Αραούχο (53′ Βέρντε) , Λιβάγια

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ