Από τον 8ο όροφο κτιρίου στην Μπενάκη 2 κρέμεται ένα air condition, που λόγω των ισχυρών ανέμων πιθανότατα ξεριζώθηκε από τη βάση του. Υπάρχει κίνδυνος αυτό να πέσει στο έδαφος και να τραυματίσει διερχόμενους πεζούς, όπως επισημαίνει αναγνώστης του enikos.gr, που έστειλε τις φωτογραφίες από το σημείο.

Το enikos.gr στηρίζεται στη διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.
Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).
Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στη σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]
Ελεύθερος ο Άρης Μουγκοπέτρος μετά τη μήνυση της συζύγου του – Τη Δευτέρα η εκδίκαση της υπόθεσης
Tα 3 ζώδια που προσελκύουν οικονομική επιτυχία από την επόμενη εβδομάδα – «Καταλαβαίνετε τι αξίζετε και όλα αλλάζουν»
ENIKOS NETWORK
Συμβουλές για να μειώσετε τον κίνδυνο διασποράς του ιού της γρίπης στις γιορτές