«Ζαμέ Κορωπί»: Viral το τραγούδι με τα γαλλικά του Μιχάλη Δημητρακόπουλου – Τι λέει ο δημιουργός του

Viral έχει γίνει ένα τραγούδι με τίτλο «Ζαμέ Κορωπί», το οποίο έχει ως έμπνευση τις δηλώσεις στα γαλλικά που έκανε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, έξω από το δικαστικό μέγαρο των Βρυξελλών.

Μιχάλης Δημητρακόπουλος: Αυτοτρολάρεται για τα γαλλικά του – «Θα ανοίξω φροντιστήριο στο Κορωπί»

Οι δηλώσεις του δικηγόρου της Εύας Καϊλή έγιναν πρώτο trend στο διαδίκτυο τις περασμένες ημέρες. Η προφορά των γαλλικών του γνωστού δικηγόρου δεν ήταν και η καλύτερη με αποτέλεσμα στην φράση του «Η Εύα Καϊλή δεν υπήρξε ποτέ διεφθαρμένη», η γαλλική λέξη «corrompue», που σημαίνει διεφθαρμένη, να ακουστεί ως «Κορωπί».

Μετά τα δεκάδες σχόλια που δέχτηκε, ο δικηγόρος αυτοσαρκάστηκε με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Αναγνώρισε πως η προφορά του δεν ήταν η δέουσα και «αποκάλυψε» ότι παράλληλα με την δικηγορία… θα ανοίξει και ένα φροντιστήριο Γαλλικών στο Κορωπί.

Ο Σπύρος Μακρής δημιούργησε το χιουμοριστικό τραγούδι «Ζαμέ Κορωπί» και το δημοσίευσε στο TikTok, όπου έχει γίνει «ανάρπαστο».

@spirosmakrisforfun ολόκληρο το τραγούδι… 😂😂😂#greektiktok #qatargate #valitsa #funny #corompu #koropi #kaili #zame #fy #greek ♬ πρωτότυπος ήχος – Spiros Makris

Σε δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», ο Σπύρος Μακρής τόνισε πως «μου έδωσε την αφορμή ο κ. Δημητρακόπουλος. Μέσα από το χιούμορ αντιμετωπίζουμε τα σοβαρά πράγματα». Εξομολογήθηκε, μάλιστα, ότι ο ίδιος δεν γνωρίζει καθόλου γαλλικά.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ