Χαλάνδρι: Πεζοδρόμιο έχει μετατραπεί σε ολοήμερο πάρκινγκ- ΦΩΤΟ αναγνώστη

Σε ένα ολοήμερο πάρκινγκ αυτοκίνητων έχει μετατραπεί ένα πεζοδρόμιο στο Χαλάνδρι.

Κοζάνη: Πάρκαρε στο πεζοδρόμιο και διαμαρτυρήθηκε επειδή τον… έκλεισαν – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Όπως καταγγέλλει αναγνώστρια του enikos.gr, καθημερινά στην οδό Αριστοτέλους στο Χαλάνδρι, αυτοκίνητα παρκάρουν πάνω στο πεζοδρόμιο. «Το πεζοδρόμιο είναι στενό και γίνεται απροσπέλαστο με τα αυτοκίνητα να παρκάρουν ανάμεσα στα παρτέρια με τα δέντρα» προσθέτει. Η αναγνώστρια του enikos.gr τονίζει ότι οι πεζοί αναγκάζονται να κατέβουν στον δρόμο, στον οποίο η κίνηση είναι ιδιαίτερα αυξημένη καθώς είναι ο κεντρικός δρόμος εξόδου προς την Παπανικολή. Μάλιστα, όπως καταγγέλλει, πολλές φορές οι οδηγοί τα “βάζουν” με τους πεζούς που βρίσκονται πάνω στο πεζοδρόμιο επειδή τους ενοχλούν στο παρκάρισμα.

Δείτε τις φωτογραφίες που έστειλε η αναγνώστρια του enikos.gr

Ντροπή: Οδηγός στη Γλυφάδα πάρκαρε το αυτοκίνητο του σε πάρκινγκ αναπήρων – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Χαλάνδρι Παρκάρισμα Χαλάνδρι Παρκάρισμα Χαλάνδρι Παρκάρισμα Χαλάνδρι Παρκάρισμα Χαλάνδρι Παρκάρισμα Χαλάνδρι Παρκάρισμα Χαλάνδρι Παρκάρισμα Χαλάνδρι Παρκάρισμα Χαλάνδρι Παρκάρισμα Χαλάνδρι Παρκάρισμα Χαλάνδρι Παρκάρισμα

Αποθήκευσε αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05

Το enikos.gr στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Κορυδαλλός: Τα πεζοδρόμια μετατράπηκαν σε απέραντο… πάρκινγκ – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ