Τροχαίο δυστύχημα στον Πύργο: Νεκρός 55χρονος ποδηλάτης που παρασύρθηκε από φορτηγό

ΣΥΝΟΨΗ ΑΡΘΡΟΥ

Τα βασικά σημεία του άρθρου

  • Νεκρός είναι 55χρονος ποδηλάτης στον Πύργο, ο οποίος παρασύρθηκε από φορτηγό το πρωί του Σαββάτου στον κόμβο της Αγίου Γεωργίου. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, ο άτυχος άνδρας υπέκυψε στα τραύματά του.
  • Το δυστύχημα σημειώθηκε όταν φορτηγό επιχείρησε να στρίψει δεξιά και να βγει στην Εθνική Οδό, παρασύροντας τον ποδηλάτη.
  • Οι αρμόδιες Αρχές διερευνούν τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος.

Το κείμενο κάθε σύνοψης ελέγχεται από δημοσιογράφους του ENIKOS

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Σε τραγωδία εξελίχθηκε το πολύ σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου στον κόμβο της Αγίου Γεωργίου, στον Πύργο, όταν φορτηγό παρέσυρε 55χρονο ποδηλάτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com, ο άτυχος άνδρας, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και υπέκυψε στα τραύματά του.

Το τροχαίο είχε σημειωθεί όταν φορτηγό, που επιχείρησε να στρίψει δεξιά και να βγει στην Εθνική Οδό, παρέσυρε τον ποδηλάτη, με αποτέλεσμα τον βαρύτατο τραυματισμό του.

Οι αρμόδιες Αρχές διερευνούν τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος.

Δείτε το βίντεο:

 

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.