Με αίμα βάφτηκαν οι διακοπές για έναν 53χρονο Γάλλο ο οποίος μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, ξημερώματα Τρίτης βρέθηκε νεκρός μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το περιστατικό έγινε στην περιοχή Τσούτσουρος όταν λίγο μετά τις 2 τα μεσάνυχτα ο ιδιοκτήτης ξενοδοχείου ενημέρωσε ΕΚΑΒ και Αστυνομία για έναν άντρα ο οποίος έμενε στο κατάλυμα και βρέθηκε μαχαιρωμένος.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι επρόκειτο για 53χρονο Γάλλο ο οποίος, όταν έφτασε στο σημείο πλήρωμα του ΕΚΑΒ, ήταν μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου και η σύζυγος του θύματος είχε κλειστεί μέσα μαζί του.
Να σημειωθεί πως οι διασώστες δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι διότι ο άτυχος τουρίστας είχε ήδη ξεψυχήσει.
Στο σημείο βρέθηκε και η αστυνομία για να ερευνήσει το περιστατικό, ενώ δεν είναι ακόμα γνωστό ποιος είναι ο δράστης του μαχαιρώματος.Πηγή πληροφοριών: neakriti.gr
ΥΠΕΞ για drone στη Λευκάδα: Διαβήματα σε διμερές και διεθνές επίπεδο μετά το πόρισμα ΓΕΕΘΑ
Έπιασε τη συνάδελφό της να κλέβει φαγητό από το ψυγείο στο γραφείο – «Την ανάγκασα να το επιστρέψει»
Βίντεο Ανδρουλάκη στο TikTok για το ιδιωτικό χρέος: «Η αδικία κατά των δανειοληπτών, σταματά εδώ»
Νίκος Πλακιάς: «Όσοι δεν πιστεύουν στην δικαιοσύνη ή στην αστυνομία κατατρέχουν πρώτα εκεί – Απίστευτο»
ENIKOS NETWORK
Πανελλήνιες 2026: 10 απλά μέτρα για καλύτερη μνήμη, συγκέντρωση και πνευματική απόδοση