Κεραία τρόλεϊ «σφηνώθηκε» σε τουριστικό λεωφορείο – Δείτε φωτογραφίες

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
ΣΥΝΟΨΗ ΑΡΘΡΟΥ

Τα βασικά σημεία του άρθρου

  • Ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης 2/12 στο κέντρο της Αθήνας, όταν κεραία τρόλεϊ αποσυνδέθηκε και μπήκε σε διώροφο τουριστικό λεωφορείο.
  • Από καθαρή τύχη δεν υπήρξε τραυματισμός, καθώς το λεωφορείο ήταν άδειο την ώρα του περιστατικού.
  • Η κεραία διαπέρασε την οροφή του οχήματος, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι το συμβάν έγινε κατά τη στροφή του τρόλεϊ στη Βασιλίσσης Όλγας.

Το κείμενο κάθε σύνοψης ελέγχεται από δημοσιογράφους του ENIKOS

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Από καθαρή τύχη δεν τραυματίστηκε κάποιος σε ατύχημα που σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης 2/12 με τουριστικό λεωφορείο και τρόλεϊ  στο κέντρο της Αθήνας.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που έστειλε αναγνώστης του enikos.gr, μία από τις κεραίες του τρόλεϊ αποσυνδέθηκε από τα ηλεκτροφόρα καλώδια και μπήκε μέσα σε διώροφο τουριστικό λεωφορείο, που περνούσε από το σημείο. Ευτυχώς δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός, καθώς την ώρα του ατυχήματος το λεωφορείο ήταν άδειο. Αν μετέφερε τουρίστες, πιθανόν τα πράγματα να εξελίσσονταν διαφορετικά, καθώς η κεραία κυριολεκτικά διαπέρασε την οροφή του οχήματος, στο ύψος που βρίσκονται τα καθίσματα των επιβατών.

Οι πληροφορίες του enikos.gr αναφέρουν πως το περιστατικό συνέβη όταν το τρόλει, μετά τη στάση «Στάδιο», επιχείρησε να στρίψει στη Βασιλίσσης Όλγας, με αποτέλεσμα να «ξηλωθεί»  μία από τις δύο κεραίες του.

τρόλεϊ λεωφορείο

τρόλεϊ λεωφορείο τρόλεϊ λεωφορείο

 

 

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.