Θανάσης Αυγερινός: Είπα στον εισαγγελέα να καλέσει τη Ζαχάροβα να καταθέσει για το αν είμαι η «χείρα» της όπως λέει ο Καραχάλιος

ΣΥΝΟΨΗ ΑΡΘΡΟΥ

Τα βασικά σημεία του άρθρου

  • Ο δημοσιογράφος Θανάσης Αυγερινός σχολίασε τη μήνυση που κατατέθηκε εναντίον του Νίκου Καραχάλιου, ο οποίος είχε κάνει λόγο για εντολή από τη Ρωσία για τη δημιουργία του κόμματος της Μαρίας Καρυστιανού.
  • Ο Θανάσης Αυγερινός ζήτησε από τον αρμόδιο εισαγγελέα να καλέσει την εκπρόσωπο του ρωσικού ΥΠΕΞ, Μαρία Ζαχάροβα, να καταθέσει για το αν ενεργεί υπό τις εντολές της.
  • Όπως δήλωσε ο ίδιος, «θα έχει πολλή πλάκα αυτή η δίκη, αν φτάσουμε σε ακροαματική διαδικασία…».

Το κείμενο κάθε σύνοψης ελέγχεται από δημοσιογράφους του ENIKOS

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Τη μήνυση που κατατέθηκε εναντίον του Νίκου Καραχάλιου, ο οποίος είχε κάνει λόγο για εντολή από τη Ρωσία για τη δημιουργία του κόμματος της Μαρίας Καρυστιανού, σχολίασε ο δημοσιογράφος, Θανάσης Αυγερινός με ανάρτησή του στο Facebook.

Ο Θανάσης Αυγερινός που έχει ενεργό ρόλο στο υπό ανακοίνωση κόμμα της Μαρίας Καρυστιανού, αναφέρει ότι ζήτησε από τον αρμόδιο εισαγγελέα να καλέσει την επίσημη εκπρόσωπο του ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα για να καταθέσει στα ελληνικά δικαστήρια ώστε να εξηγήσει κατά πόσο ο ίδιος ενεργεί υπό τις εντολές της.

 «Θα έχει πολλή πλάκα αυτή η δίκη, αν φτάσουμε σε ακροαματική διαδικασία…» καταλήγει.

Η ανάρτηση του Θανάση Αυγερινού

«Ζήτησα από τον αρμόδιο Εισαγγελέα να κλητεύσει, ως οφείλει, την επίσημη εκπρόσωπο του ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών κα Μαρία Ζαχάροβα, για να καταθέσει στα ελληνικά δικαστήρια, ώστε να μας εξηγήσει τα αληθή γεγονότα σχετικά με το εάν και πώς ακριβώς θα μπορούσα να είμαι η “χείρα” της, κατά Καραχάλιο. Θα έχει πολλή πλάκα αυτή η δίκη, αν φτάσουμε σε ακροαματική διαδικασία…».

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.