Λεβέντης: Όταν υπάρξει εμπιστοσύνη στην οικονομία τότε έρχονται πίσω τα λεφτά – ΒΙΝΤΕΟ

«Γίνεται μάχη στην αίθουσα, επί ποιας κυβέρνησης θα έλθουν πίσω τα λεφτά. Όταν υπάρξει εμπιστοσύνη στην οικονομία τότε έρχονται πίσω τα λεφτά. Εξαρτάται από το κλίμα» είπε στη δευτερολογία του στη Βουλή ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.

Ο κ. Λεβέντης αναφέρθηκε και στο εκλογικό σύστημα, λέγοντας στον Αλέξη Τσίπρα ότι «εγκατέλειψε» την απλή αναλογική και «φλερτάρει» με την Φώφη Γεννηματά, η οποία «μη ψηφίζοντας πέρυσι την απλή αναλογική επέτρεψε στον Κυριάκο Μητσοτάκη να μπορεί να γίνει πρωθυπουργός».

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, επανέλαβε, την πρότασή του για παρουσία εισαγγελέα σε προμήθειες μεγάλου χρηματικού ύψους όπως τα εξοπλιστικά, τα μεγάλα έργα κ.λπ.

Αναφέρθηκε επίσης στην παραίτηση του προέδρου του Συμβουλίου Επικρατείας Νικόλαο Σακελλαρίου λέγοντας, ωστόσο, ότι οι δικαστικοί αντιδρούν στις μειώσεις των δικών τους μισθών και συντάξεων.

Για τον Ρουβίκωνα , ο κ. Λεβέντης ρώτησε την κυβέρνηση «γιατί τον αφήνει να εξευτελίζει την κυβέρνηση» ενώ για το ονοματολογικό της ΠΓΔΜ και τη χρήση του «Μακεδονία» ρώτησε τον πρωθυπουργό πώς «ενώ ο κυβερνητικός εταίρος του Πάνος Καμμένος είναι αντίθετος ευελπιστεί, ο ίδιος, ότι η πρόταση θα ψηφιστεί από άλλα κόμματα».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ