Εξοργισμένος και συναισθηματικά φορτισμένος ο Κουτρουμάνης: Ψάξτε τα πάντα, δε θα με βρείτε πουθενά γιατί δεν υπάρχω πουθενά – ΒΙΝΤΕΟ

“Δεν είχα ποτέ φανταστεί ότι θα έδινα εξηγήσεις για το σκάνδαλο Novartis, είμαι εξοργισμένος”, ανέφερε ο Γιώργος Κουτρουμάνης στην έναρξη της ομιλίας του στη Βουλή.

Υπενθύμισε πως υπηρέτησε την κοινωνική ασφάλιση από απλός υπάλληλος σε ταμείο μέχρι υπουργός Εργασίας, τονίζοντας χαρακτηριστικά: “Δέχθηκα ύβρεις, προπηλακισμούς, απειλές, δεν μπορούσαμε να κυκλοφορήσουμε γιατί είχαμε στοχοποιηθεί πολιτικά από όσους δημιούργησαν το κίνημα των αγανανακτισμένων”. Δήλωσε δε, απόλυτα καθαρός και χαρακτήρισε την μαρτυρία που τον εμπλέκει γελοία και ψευδή. “Ψάξτε τα πάντα, δε θα με βρείτε πουθενά γιατί δεν υπάρχω πουθενά, είπε χαρακτηριστικά”.

Ο κ. Κουτρουμάνης μίλησε για “αήθεις πρακτικές και αναφορές” που τον εμπλέκουν στο σκάνδαλο Novartis: “Ως συνδικαλιστής είχα μιλήσει για την κατευθυνόμενη συνταγογράφηση και τις εικονικές συνταγές, είχα προειδοποιήσει για τη χρεοκοπία των ταμείων”.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ