MTV VMA 2022: Δίχασε η πρώτη εμφάνιση του Τζόνι Ντεπ μετά τη δίκη

Η εμφάνιση του Τζόνι Ντεπ στα βραβεία MTV Video Music Awards 2022 την Κυριακή 28 Αυγούστου 2022, προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις στους θεατές.

«Το να γίνει ο Τζόνι Ντεπ ο άνθρωπος του φεγγαριού #VMA είναι σίγουρα μια επιλογή», ​​έγραψε στο Twitter ο ραδιοφωνικός παραγωγός Shem.

«Ο Johnny Depp που εμφανίζεται στα VMAs για αστείο βιντεάκι είναι πραγματικά απαίσιο», ανέφερε ο δημοσιογράφος Alex Suskind.

Ωστόσο, ένας τρίτος χρήστης του Twitter διαφώνησε, γράφοντας στο Twitter: «Ο Τζόνι Ντεπ που είπε «Γεια, χρειαζόμουν τη δουλειά» ήταν αρκετά αστείο, αλλά πρέπει να διαβάσετε καλά το δράμα του Ντεπ για να μάθετε περί τίνος πρόκειται. Τούτου λεχθέντος, συγχαρητήρια στα #VMA που έδωσαν σε έναν δυσφημισμένο άνθρωπο την ευκαιρία να βρεθεί ξανά στο προσκήνιο».

mtv
Φωτογραφία: mtv

Στα λίγα δευτερόλεπτα που ο Ντεπ, 59 ετών, εμφανίστηκε στην οθόνη, ήταν μέσω ολογράμματος ντυμένος ως το εμβληματικό ασημένιο άγαλμα αστροναύτη των VMA που απονέμεται στους νικητές. Αστειεύτηκε: «Ε, ξέρεις τι; Χρειαζόμουν τη … δουλειά!».

Το «Mama Said Knock You Out» του LL Cool J τότε ακουγόταν να παίζει στο παρασκήνιο σε κάτι που φαίνεται να είναι ένα περίεργο “νεύμα” στην τοξική σχέση του ηθοποιού με την πρώην σύζυγό του Άμπερ Χέρντ.

Στη συνέχεια ο Ντεπ εμφανίστηκε σποραδικά σε όλη τη διάρκεια της εκπομπής. Σε άλλο σημείο της εκπομπής είπε «Θέλω απλώς να ξέρετε ότι είμαι διαθέσιμος για γενέθλια, μπαρ, μίτβα, γάμους, ξυπνήματα. Ό,τι χρειάζεσαι».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ