Τζόνι Ντεπ: Αποκαλύψεις από τους δικηγόρους της Άμπερ Χερντ – Μιλούν για “σεξουαλικό πρόβλημα” του ηθοποιού

Από στυτική δυσλειτουργία πάσχει ο Τζόνι Ντεπ, όπως ισχυρίστηκαν σε δικαστικά έγγραφα που πρόσφατα είδαν το φως της δημοσιότητας οι δικηγόροι της Άμπερ Χερντ

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Page Six, η οποία κατέχει τα εν λόγω δικαστικά έγγραφα, η νομική ομάδα της ηθοποιού σε κατάθεσή της στις 28 Μαρτίου υποστήριξε ότι το υποτιθέμενο σεξουαλικό πρόβλημα μπορεί να συνέβαλε στη φερόμενη βίαιη συμπεριφορά του πρώην συζύγου της.

«Αν και ο κύριος Ντεπ προτιμά να μην αποκαλύψει το πρόβλημα με τη στυτική δυσλειτουργία του, η κατάσταση αυτή ταυτίζεται απολύτως με τη σεξουαλική βία, συμπεριλαμβανομένου του θυμού του κυρίου Ντεπ και της χρήσης ενός μπουκαλιού, με το οποίο βίασε την Άμπερ Χερντ», υποστηρίζουν στα έγγραφα.

Ο Ντεπ, δε, αρνείται κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς της Χερντ για βιασμό και σεξουαλική βία.

Οι δικηγόροι της Χερντ συνέχιζαν να υποστηρίζουν πως το υποτιθέμενο ερωτικής φύσεως πρόβλημα του Τζόνι Ντεπ, θα έκανε “πιο πιθανό” ο ηθοποιός να θυμώσει ή να αναστατωθεί στις συναντήσεις του με την σταρ του “Aquaman”, με αποτέλεσμα να «καταφύγει σε μπουκάλι».

Τον Μάιο, η Άμπερ Χερντ, ξέσπασε σε δάκρυα κατά την διάρκεια του δικαστηρίου για συκοφαντική δυσφήμηση του πρώην ζευγαριού, όταν η ίδια κατέθεσε πως ο ηθοποιός την βίασε με μπουκάλι και την απείλησε να της γδάρει το πρόσωπο με αυτό, όσο καβγάδιζαν τον Μάρτιο του 2015.

«Δεν ήξερα αν το μπουκάλι που είχε μέσα μου ήταν σπασμένο», είπε, αναπνέοντας με δυσκολία, ενώ συγκρατούσε τα δάκρυά της. «Δεν μπορούσα να το νιώσω. Δεν μπορούσα να αισθανθώ τίποτα».

Όπως αναφέρουν τα δικαστικά έγγραφα, σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, το υποτιθέμενο περιστατικό συνέβη στην Αυστραλία, κατά την διάρκεια του ίδιου καβγά που άφησε τον Ντεπ με κομμένο δάχτυλο – γεγονός το οποίο υποστήριξε στο εδώλιο ότι σημειώθηκε, όταν η Χερντ εκσφενδόνισε ένα μπουκάλι εναντίον του. Οι δυο τους είχαν παντρευτεί μόλις έναν μήνα πριν.

Κατά τη διάρκεια της αντεξέτασης, ο δικηγόρος του Ντεπ εξέτασε την Χερντ για την υποτιθέμενη σεξουαλική επίθεση, για την οποία η πρωταγωνίστρια του «Justice League» παραδέχτηκε πως δεν ζήτησε ιατρική βοήθεια.

«Όπως πάντα έλεγα, δεν θυμάμαι ακριβώς τι συνέβη πρώτα, ούτε τη σειρά», ισχυρίστηκε η Χερντ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ