Αυθόρμητη, ειλικρινής και κορίτσι απο παραδοσιακή ελληνική οικογένεια μιλά ανοιχτά για τη σχέση της με τον αγαπημένο της Γιάννη.”Είναι ήρωας αυτο το παιδί. Θα μείνει απ’ ότι φαίνεται. Αν με δεις με καμιά σημαία, σημαίνει οτι είμαι το προσωπικό του Έβερεστ!” Οι γονείς της Κατερίνας δεν έχουν γνωρίσει ακόμα τον σύντροφό της και μάλλον δεν θα τον γνωρίσουν, μέχρι να γίνουν όλα όπως πρέπει. “Έμεις τα έχουμε παραδοσιακά αυτά,.Είδες να κρέμεται πάνω μου κανένα χρυσαφικό; Που είναι τα αρραβωνιάσματα; Από τη στιγμή που δεν υπάρχει μονόπετρο, δεν θα γνωρίστει κανείς με κανέναν.”
Η Κατερίνα Ζαρίφη είναι μαζί με τον Γιάννη εφτά μήνες – άραγε σκέφτεται το ενδεχόμενο του γάμου; Μπορεί να είναι και απόφαση στιγμής; “Δεν έχω φανταστει ποτέ τον εαυτό μου με νυφικό. Μια φορά με έντυσαν στο πρωινό και ήμουν λες και πήγαινα για σφαγή. Κλότσαγε το νυφικό! Νομίζω ότι αν γίνει, θα είναι της στιγμής”.
Πρόσφατα η Κατερίνα έκανε μια φωτογράφηση στο περιοδικό Life&Style που συζητήθηκε πολύ. Τελικά, αγαπά της καμπύλες της; Και πόσο ; “Με άριστα το 10;… Τις αγαπώ ρε παιδί μου. Δεν είναι ότι κάθε πρωί που σηκώνομαι τους λέω “καλημέρα, κορίτσια”!Όσο για τον σύντροφό της; “Τις λατρεύει!” Πηγή: ΕΓΩ!
“Λατρεύει τις καμπύλες μου”!
σχολίασε κι εσύ
Ακολουθήστε το enikos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο enikos.gr
Ειδήσεις
Ροή Ειδήσεων
4 λεπτά πριν
«Ενεργή Μάχη»: Τι αλλάζει με το νέο νομοσχέδιο της Πολιτικής Προστασίας – Τα 10 βασικά σημεία
6 λεπτά πριν
Τα άστρα ευνοούν σκανδαλωδώς 4 ζώδια – «Εμφανίζονται ξαφνικά ευκαιρίες γιατί αποφασίζετε να αφήσετε πίσω το παρελθόν»
12 λεπτά πριν
Γρίπη: «Καμπανάκι» από τους επιστήμονες για έξαρση κρουσμάτων στις γιορτές – Ποιοι κινδυνεύουν και πώς προστατευόμαστε
ENIKOS NETWORK
Έχετε καταρροή και φαγούρα στα μάτια στις γιορτές; Μπορεί να ευθύνεται το σύνδρομο χριστουγεννιάτικου δέντρου