Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος υποδέχτηκαν στο «Στούντιο 4», την Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου, τον Γιώργο Αλκαίο. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο αγαπημένος ερμηνευτής, ο οποίος βρίσκεται στον χώρο της μουσικής από τα τέλη της δεκαετίας του ’80, μίλησε για την απόφαση που πήρε πριν από κάποια χρόνια, να ζήσει στη Μήλο.
Σε ερώτηση για το αν ήταν εύκολο για εκείνον να πει ότι αλλάζει, ενώ ήταν στο πικ της η καριέρα του, ο Γιώργος Αλκαίος απάντησε: «Αφού δεν μπορούσα. Ήταν ανάγκη μου, δεν γινόταν αλλιώς. Δεν θα ήμουν εγώ καθόλου καλά, δεν θα περνούσα καλά… Ήταν λίγο περίεργη εποχή. Είπα στον εαυτό μου να μου δώσω τον χρόνο, να πάω εκεί που θέλω και το βλέπω.
Μπήκα σε έναν χώρο 17 ετών, ξεκίνησα από το θέατρο, πήγα μετά στη μουσική, και η επιτυχία ήρθε τόσο νωρίς… Οπότε η κούραση ήταν μεγάλη, δεν έκανα διακοπές γιατί πάντα προετοίμαζα το χειμερινό άλμπουμ. Οπότε μπήκα σε μία κατάσταση να πάρω τον χρόνο μου και να κάνω τα πράγματα που ήθελα. Το κινητό το είχα σε σίγαση για πέντε χρόνια…».
«Ο Αντύπας ήρθε γιατί ανησύχησε»
Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, ο καλλιτέχνης εξήγησε πως: «Στην αρχή χτυπούσε πολύ το τηλέφωνο. Μετά είχα πιο προσωπικά τηλέφωνα, γιατί τα επαγγελματικά φανταζόντουσαν ότι μου έστριψε. Το άκουσα αυτό και ήρθαν δύο μεγάλοι τραγουδιστές και με βρήκαν, για να δουν αν είμαι καλά».
«Δηλαδή ο Αντύπας, για παράδειγμα, επειδή είμαστε πολύ φίλοι, ήρθε γιατί ανησύχησε», πρόσθεσε ο Γιώργος Αλκαίος.
