Τζόνι Ντεπ: Το αιώνιο παιδί του Χόλιγουντ – Η παλιά συνέντευξή του που έχει γίνει ξανά viral

Τώρα να πούμε ότι δεν αγαπάμε τον Τζόνι Ντεπ

Δυστυχώς αυτή τη στιγμή είναι κάτω από τα φώτα της αρνητικής δημοσιότητας καθώς η πρώην σύζυγός του και επίσης ηθοποιός, Amber Heard συνεχίζει την δικαστική διαμάχη ζητώντας αποζημίωση ύψους 100 εκ. δολαρίων για ενδοικογενειακή βία, με τον Depp να την κατηγορεί για δυσφήμηση. Κάτι που μεταξύ άλλων του στοίχισε και τον iconic ρόλο του… αλλού πατώ κι’ αλλού βρίσκομαι πειρατή, Jack Sparrow.

Photo by John Phillips/Getty Images for BFI

Ο ίδιος άρχισε να γίνεται γνωστός το 1987 με το αστυνομικό σίριαλ «21 Jump Street» ενώ με τον «Ψαλιδοχέρη» ξεκίνησε μια μακρά συνεργασία με τον σκηνοθέτη gothic ταινιών, Tim Barton. «Οι πειρατές της Καραϊβικής» της Disney εκτόξευσαν την καριέρα του και του χάρισαν μια υποψηφιότητα για Oscar. Το «City of Lies» είναι η πιο πρόσφατη ταινία του και στα επόμενα σχέδια του είναι τα φιλμ «Fantastic Beasts and Where to Find Them 3» και «The Flash».

Στην προσωπική του ζωή μετά τον χωρισμό του με τη Vanessa Paradis με την οποία απέκτησαν δύο παιδιά, την Lily Rose και τον Jack που ακολουθούν τα βήματά του, το 2015 παντρεύτηκε την Heard με τον γάμο τους να μην αντέχει ούτε ένα χρόνο.

Viral έχει γίνει τις τελευταίες μέρες στο Tit Tok μια παλαιότερη συνέντευξη Τύπου του Johnny στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, που δείχνει την αγάπη του σε ένα… λούτρινο λιονταράκι. Του το πέταξε ως δώρο κάποιος από το κοινό και το λάτρεψε τόσο πολύ που δεν άφησε ούτε τον security guard να του το πάρει, χτυπώντας του ελαφριά το χέρι.

Τα σχόλια στην εφαρμογή έπεσαν βροχή με το κόσμο να χαρακτηρίζει τη στιγμή «αξιολάτρευτη» και πολλών εξ αυτών να προσεύχονται για «Justice For Johnny». Ως… διδυμάκι όπως και ως άλλος J.M.Barrie – ο δημιουργός του Peter Pan που υποδύθηκε στο «Ψάχνοντας τη Χώρα του Ποτέ» – ο Depp παραμένει ένα αιώνιο παιδί.

i love johnny sm #johnnydepp

♬ lovefool – favsoundds

Πηγή: instyle.gr Πηγή φωτό εξωφύλλου: Photo by Tristan Fewings/Getty Images

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ