Πρωτοφανές περιστατικό στην Ισπανία: Αεροπλάνο έκανε αναγκαστική προσγείωση λόγω βλάβης στην… τουαλέτα

Ένα πρωτοφανές περιστατικό έλαβε χώρα στην Ισπανία, με ένα αεροπλάνο που είχε προορισμό το Μάντσεστερ της Αγγλίας, να κάνει αναγκαστική προσγείωση προκειμένου να μπορέσουν οι επιβάτες να επισκεφτούν την τουαλέτα.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο παρακολούθησης πτήσεων «Flight Emergency», στις 3 Νοεμβρίου 2022 η πτήση LS782 που ξεκίνησε από τα Κανάρια Νησιά με προορισμό το Μάντσεστερ, αναγκάστηκε να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο του Μπιλμπάο λόγω βλάβης στις τουαλέτες του αεροσκάφους. «Η πτήση LS782 της Jet2 με προορισμό το Μάντσεστερ από τα Κανάρια Νησιά μόλις εξετράπη ώστε οι επιβάτες να πάνε τουαλέτα, καθώς οι τουαλέτες του αεροπλάνου είχαν βλάβη» ανέφερε σε ανάρτηση του ο ιστότοπος.

Η πτήση παρέμεινε στο έδαφος για περισσότερες από δύο ώρες και τελικά αναχώρησε τρεις ώρες περίπου μετά την αναγκαστική προσγείωση. «Οι κύστες άδειασαν, η πτήση LS782 επέστρεψε στο δρόμο του» έγραψε ο ιστότοπος σε νέα ανάρτηση.

Εκπρόσωπος της Jet2 διευκρίνισε ότι εκτροπή έγινε για να αδειάσουν οι δεξαμενές της τουαλέτας και απολογήθηκε για την αναστάτωση. «Η πτήση από τα Κανάρια Νησιά με προορισμό το Μάντσεστερ εξετράπη για να αδειάσει η δεξαμενή της τουαλέτας. Οι πελάτες παρέμειναν στο αεροσκάφος, πριν η πτήση απογειωθεί ξανά για το Μάντσεστερ. Η άνεση και η ευημερία των πελατών μας είναι προτεραιότητα για εμάς, ζητούμε συγγνώμη για την αναστάτωση» ανέφερε ο εκπρόσωπος της εταιρίας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ