Κανείς δεν θέλει τη μεσαία θέση στα αεροπλάνα – Η εταιρεία που κληρώνει μεγάλα δώρα για να πειστούν οι επιβάτες

Είναι γνωστό πως η μεσαία θέση στα αεροπλάνα είναι κατά κοινή ομολογία η λιγότερο αναπαυτική και πολύ λίγοι την προτιμούν. Βασικά, θεωρείται το χειρότερο μέρος στο αεροπλάνο – αλλά πλέον υπάρχουν λόγοι αξίας… 230.000 δολαρίων για τους οποίους μπορεί να θέλετε να επιλέξετε την μεσαία θέση.

Η Virgin Australia ξεκίνησε μια νέα καμπάνια, σύμφωνα με την οποία οι επιβάτες, που είτε οικειοθελώς – είτε κατά λάθος– κατέληξαν να κάθονται στο μεσαίο κάθισμα, θα μπουν σε κλήρωση για να κερδίσουν δώρα αξίας δεκάδων χιλιάδων δολαρίων.

Η νέα καμπάνια στοχεύει να κάνει την πιο μισητή θέση σε ένα αεροπλάνο την πιο επιθυμητή, δίνοντας στους επιβάτες που κάθονται στη μεσαία θέση την ευκαιρία να κερδίσουν μεγάλα δώρα, με νέο έπαθλο και νέο νικητή κάθε εβδομάδα.

Τα δώρα που κληρώνονται είναι αξίας 230.000 δολαρίων. Ενδεικτικά: Κρουαζιέρα στην Καραϊβική με την Virgin Voyages, που περιλαμβάνει πτήση με επιστροφή σε θέση Premium Economy στις ΗΠΑ με την United Airlines, πτήσεις και εισιτήρια για τους εκτός έδρας αγώνες της ομάδας σας στο AFL το 2023, πτήσεις προς την Μελβούρνη και είσοδο στο pregame γεύμα σε παιχνίδι του AFL, θέσεις για το AFL Grand Final, ακόμη και βόλτα με ελικόπτερο σε παμπ.

Η αεροπορική εταιρεία είπε ότι τα αποτελέσματα από μια πρόσφατη έρευνα των μελών του Velocity Frequent Flyer, έδειξαν ότι το 62 % προτιμούσε μια θέση στον διάδρομο, ενώ το 35 % επέλεξε το παράθυρο.

Αλλά ο Διευθύνων Σύμβουλος της αεροπορικής εταιρείας, Jayne Hrdlicka, δήλωσε ότι, ενώ μπορεί να είναι η πιο μη δημοφιλής θέση σε ένα αεροπλάνο, μπορεί να έχει τα πλεονεκτήματά της – όπως να σου δίνει την ευκαιρία να γνωρίσεις… δύο άτομα αντί για ένα.

Μπορείτε να λάβετε μέρος στην κλήρωση με τρία απλά βήματα:

  1. Να είστε μέλος του Velocity Frequent Flyer, ηλικίας 18 ετών και άνω
  2. Να κλείσετε εισιτήριο σε οποιαδήποτε μεσαία θέση σε πτήση εσωτερικού που εκτελεί η Virgin Australia έως τις 23 Απριλίου 2023
  3. Να ανοίξετε την εφαρμογή Virgin Australia και να πατήσετε στο εικονίδιο Middle Seat Lottery για να βρείτε την πτήση σας και να εισάγετε τα στοιχεία σας. Οι συμμετέχοντες πρέπει να πάρουν μέρος στον διαγωνισμό εντός 48 ωρών από την προγραμματισμένη ώρα αναχώρησης της πτήσης τους.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ