Άγριο bullying σε σχολείο στα Κάτω Πατήσια- «Με έβριζαν και με χτυπούσαν»

Περιστατικό άγριου bullying σημειώθηκε σε σχολείο στα Κάτω Πατήσια με θύμα έναν μαθητή της Β’ Γυμνασίου. Τις επόμενες ημέρες θα συνεδριάσει ο σύλλογος γονέων, ενώ αναμένονται συγκεκριμένα μέτρα από την διεύθυνση του σχολείου.

«Μου είχαν ρίξει ένα βιβλίο στο κεφάλι. Το πέρασαν για πλάκα. Το είδε μια καθηγήτριά μου και με πίεσε να πάω να το πω στον διευθυντή. Όταν μετά ανέβηκα πάλι στην τάξη και τους είπα ότι τους ήθελαν στο γραφείο κάτω, με έβριζαν και άρχισαν να με χτυπούν. Χτύπησαν και ένα άλλο κορίτσι μέσα στην τάξη» δήλωσε ο μαθητής, μιλώντας στο Star.

«Τον έβριζαν χωρίς λόγο, του ευχήθηκαν να πάει στον τάφο. Ήταν μπροστά καθηγητής, ο υποδιευθυντής καθόταν επίσης με σταυρωμένα τα χέρια και όταν το παιδί σήκωσε το χέρι του για να προστατευτεί, τότε ο καθηγητής είπε δεν χρησιμοποιούμε βία» ανέφερε h μητέρα του μαθητή.

Ένας συμμαθητής τους, που μπήκε στη μέση για να τους χωρίσει, κατάγγειλε ότι δέχθηκε και εκείνος χτυπήματα. «Είχε βάλει ένα στυλό στο χέρι του σαν σιδηρογροθιά και μου το τράβηξε στο κεφάλι» είπε ο μαθητής.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος μαθητής δέχεται επίθεση από συμμαθητές του. «Πήγαν και του κατέβασαν το παντελόνι, αυτό δεν είναι πλάκα, είναι πολύ σοβαρό» αποκάλυψε μία μαθήτρια, η οποία έχει πέσει και εκείνη θύμα bullying. «Ήρθε ένα παιδί και με χαστούκισε χωρίς λόγο. Με έβριζε μπροστά σε όλο το σχολείο» δήλωσε η μαθήτρια.

«Δεν είναι ένα συνηθισμένο περιστατικό. Θα συνεδριάσει το συμβούλιο των εκπαιδευτικών του σχολείου για να αποφασίσουμε τι θα γίνει με τους μαθητές που εμπλέκονται» ανέφερε το σχολείο για το περιστατικό. Οι γονείς του μαθητή δηλώνουν αποφασισμένοι να κινηθούν νομικά κατά παντός υπευθύνου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ