«Δεν με προσέξατε αρκετά»: Ο Άκης Πετρετζίκης έφτιαξε μελομακάρονα με βρώμη και λιναρόσπορο

Ο Άκης Πετρετζίκης δεν άφησε αναπάντητη την χιουμοριστική ανάρτηση που έγινε viral το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Το Σάββατο ο λογαριασμός «Ο τοίχος είχε τη δική του υστερία», που είναι γνωστός για τα χιουμοριστικά του ποστ, έκανε μία ανάρτηση που έγραφε: «Τον Πετρετζίκη τον προσέχει κανείς μην μας βγάλει μελομακάρονα με βρώμη και λιναρόσπορο;». Μάλιστα η λεζάντα έγραφε: «Άκη ελπίζω να μην έχεις τέτοια σχέδια». Η ανάρτηση συγκέντρωσε πολύ γρήγορα δεκάδες χιλιάδες likes και έγινε viral, με πολλούς χρήστες να την αναδημοσιεύουν.

Ο γνωστός σεφ, ο οποίος πολλές φορές στο παρελθόν έχει απαντήσει με επικές ατάκες σε τέτοιου είδους χιουμοριστικές αναρτήσεις, το πρωί της Δευτέρας απάντησε κάτω από το ποστ με δύο λέξεις: «Stay tuned».

Άκης Πετρετζίκης μελομακάρονα σχόλιο

Λίγες ώρες αργότερα, ο Άκης Πετρετζίκης έκανε πραγματικότητα ότι ακριβώς έλεγε η ανάρτηση. Έφτιαξε συνταγή για μελομακάρονα με βρώμη και λιναρόσπορο.

«Παρά τις προσπάθειές σας μέσα στο ΣΚ, δεν με προσέξατε αρκετά, και τελικά σας τα έφτιαξα… Μελομακάρονα με βρώμη και λιναρόσπορο, για να μετρήσουμε μαζί αντίστροφα: 48 μέρες για Χριστούγεννα.» έγραψε ο γνωστός σεφ σε ανάρτησή του στο Instagram.

Άκης Πετρετζίκης μελομακάρονα story

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ