Θεσσαλονίκη: Απειλητικά μηνύματα πριν από την επίθεση εναντίον μαθητή σε ιδιωτικό σχολείο

Τον απόλυτο τρόμο ζουν μαθητές σε ιδιωτικό σχολείο στη Θεσσαλονίκη, καθώς δέχονται επιθέσεις και απειλές από συμμορία μαθητών του ίδιου σχολείου.

Η συμμορία 10 ατόμων, σύμφωνα με όσα καταγγέλλουν γονείς, αποτελείται από άτομα που γνωρίζουν πολεμικές τέχνες. Το ποτήρι ξεχείλισε την προηγούμενη εβδομάδα, όταν τα μέλη της συμμορίας έβαλαν σε στόχο έναν συγκεκριμένο μαθητή, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, thestival.gr.

Τον απειλούσαν διαρκώς μέσω μηνυμάτων, ώσπου την προηγούμενη Τρίτη τον έδειραν στο κυλικείο του σχολείου. Οι καθηγητές μετέφεραν τον τραυματισμένο μαθητή σε ιδιωτική κλινική για να του γίνουν ράμματα.

Από την άλλη πλευρά μαρτυρίες μαθητών αναφέρουν ότι ήταν μια διένεξη μεταξύ των ανηλίκων για προσωπικές διάφορες και ότι δεν υπάρχει κάποια συμμορία.

«Τα άτομα που κατηγορούνται ξέρουν πάλη» ανέφερε μαθητής του σχολείου. «Το παιδί που βρέθηκε στο νοσοκομείο έχει προκαλέσει πολλές φορές, έχει πάρει αποβολές» συμπλήρωσε ο μαθητής, διαψεύδοντας παράλληλα ότι υπάρχει bullying κατά του θύματος.

Ο πατέρας του θύματος κατήγγειλε πως «χτύπησαν πολύ άσχημα» τον γιο του. Συγκεκριμένα, είπε ότι «δεν ήταν δύο μπουνιές. Του έσπασαν κόκκαλα από το σώμα του. Ενημερώσαμε τον λυκειάρχη πριν την επίθεση και αντί να πάρει μέτρα είπε στα παιδιά “μη μαλώνετε”. Το παιδί (σ.σ. το θύμα) πήγε στο κυλικείο, οι άλλοι τον είδαν και του όρμηξαν».

Τέλος, ο πατέρας του θύματος ανέφερε ότι το σχολείο απέβαλε μόλις τέσσερα παιδιά, ενώ όπως ο ίδιος κατήγγειλε για το περιστατικό εμπλέκονται περισσότερα άτομα.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του MEGA από την άγρια συμπλοκή:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ