Ο Τσαϊκόφσκι την ανέβασε… στα ουράνια – Το ηχητικό από συναυλία που έγινε viral

Το έδαφος… σείστηκε πραγματικά για μια γυναίκα κατά τη διάρκεια του δεύτερου μέρους της συναυλίας με την 5η Συμφωνία του Τσαϊκόφσκι από τη Φιλαρμονική του Λος Άντζελες. Όπως αναφέρει η NY POST η γυναίκα βίωσε έναν «δυνατό και ολόσωμο οργασμό».

Αρκετοί θεατές περιέγραψαν την κορυφαία στιγμή της γυναίκας την Παρασκευή από το μπαλκόνι στο κατάμεστο Μέγαρο Μουσικής Walt Disney.

«Όλοι γύρισαν για να δουν τι συνέβαινε», είπε η Μόλι Γκραντ, η οποία καθόταν κοντά στην γυναίκα, στους Los Angeles Times την Κυριακή.

«Είδα την κοπέλα αφού συνέβη και υποθέτω ότι… είχε οργασμό επειδή ανέπνεε βαριά και ο σύντροφός της χαμογελούσε και την κοιτούσε, σε μια προσπάθεια να μην την ντροπιάσει», περιέγραψε. «Ήταν πολύ όμορφο», πρόσθεσε η Γκραντ.

Ένα ηχητικό κλιπ που φέρεται να απαθανατίζει τη στιγμή της έκστασης της γυναίκας έχει γίνει viral.

Παρών ήταν και ο Βρετανός συνθέτης Magnus Fiennes, αδελφός του ηθοποιού Ralph Fiennes.

Ο Fiennes επέμεινε ότι «συνέβη».

«Ήταν σε κοντινή απόσταση και συμπτωματικά  ήταν κοντά τουλάχιστον 8 άλλοι φίλοι – όλοι είχαν καταλήξει σε ένα παρόμοιο συμπέρασμα. Έμεινε για το υπόλοιπο της συναυλίας και η συμπεριφορά της ήταν ξεκάθαρη. Η επιβεβαιωμένη μου άποψη είναι απλώς μια παρατήρηση. Ο σεβασμός διατηρείται», είπε.

Ωστόσο, ορισμένοι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης εξέφρασαν τις αμφιβολίες τους για το περιστατικό, με έναν που ήταν παρών να υποδηλώνει ότι η γυναίκα είχε ένα ιατρικό περιστατικό.

Ο Βρετανός συνθέτης Magnus Fiennes επέμεινε ότι το περιστατικό συνέβη

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ