Η Μέγκαν Μαρκλ θέλει να γίνει «Βασίλισσα του Χόλιγουντ» αφού υπέγραψε συμφωνία πολλών εκατομμυρίων

Η Μέγκαν Μαρκλ υπέγραψε τη συμφωνία της με το WME το πρακτορείο των διασήμων του Χόλιγουντ για να την κάνει «ισχυρή παίκτρια», ανέφεραν πηγές στο Page Six.

Μέγκαν Μαρκλ: Νέα καρφιά από την οικογένειά της – «Ξαφνικά μας πέταξε έξω»

Η Markle, 41 ετών, θα κερδίσει εκατομμύρια από τη συμφωνία, η οποία ανακοινώθηκε την περασμένη εβδομάδα και ήταν στα σκαριά τους τελευταίους μήνες, όπως σημειώνεται.

Θα την κάνει μια υπολογίσιμη δύναμη από μόνη της μακριά από τα βασιλικά φώτα της δημοσιότητας του πρίγκιπα Χάρι , μας είπε μια πηγή που γνωρίζει το παρασκήνιο της συμφωνίας.

Η Μέγκαν Μαρκλ άλλαξε… πίστα – Η νέα συνεργασία με πρακτορείο του Χόλιγουντ

Ένας γνώστης του Χόλιγουντ δήλωσε: «Αυτή η συμφωνία έχει να κάνει με την Μέγκαν και πως θα γίνει μια ισχυρή παίκτρια στο Χόλιγουντ. Αν και είναι, φυσικά, ηθοποιός, δεν πρόκειται για ταινίες ή σειρές που θα πρωταγωνιστήσει η Μέγκαν, αλλά για τη δημιουργία έργων για την παραγωγή – θέλει να διευθύνει το σόου».

Η 41χρονη και ο 38χρονος, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, αντιμετωπίζουν εξαιρετική οικονομική πίεση.

Μέγκαν Μαρκλ: Φούντωσαν οι φήμες για πλαστική επέμβαση – «Θέλει να γίνει η Κέιτ Μίντλετον»

Πρέπει να πληρώσουν τα λειτουργικά έξοδα για την έπαυλή τους, αξίας 14,5 εκατομμυρίων δολαρίων στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια. Ενώ και το κόστος της ιδιωτικής τους ασφάλειας είναι επί του παρόντος περίπου 2 εκατομμύρια δολάρια τον χρόνο.

Μια πηγή που γνωρίζει το ζευγάρι είπε: «Πρέπει να βρουν έναν τρόπο να βγάλουν χρήματα».

Μια δεύτερη πηγή πρόσθεσε: «Μέσω του γεγονότος ότι η Archewell (η εταιρεία της με τον πρίγκιπα Χάρι) αντιπροσωπεύεται τώρα από το WME, ενισχύει την προσπάθεια του Χάρι και της Μέγκαν να γίνουν ισχυροί παίκτες στην παραγωγική αρένα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ