Μέγκαν Μαρκλ: Νέα καρφιά από την οικογένειά της – «Ξαφνικά μας πέταξε έξω»

Σύμφωνα με το “New York Post“, ο πατέρας της Μέγκαν μαζί με τα δύο ετεροθαλή αδέρφια της. μίλησαν στο αυστραλιανό “7News Spotlight” για την δούκισσα του Σάσεξ, την ανύπαρκτη σχέση που έχουν μαζί της, καθώς και για το ενδεχόμενο επανασύνδεσης. Το ντοκιμαντέρ έκανε πρεμιέρα, μόλις μία εβδομάδα πριν την στέψη του Καρόλου.

Με βάση τα όσα είπαν έχουν να επικοινωνήσουν με την Μέγκαν εδώ και πέντε χρόνια, από τον γάμο της με τον πρίγκιπα. Αλλά θα καλωσόριζαν πίσω στην οικογένεια και εκείνη και τον Χάρι με ανοιχτές αγκάλες, ενώ δεν θα έδιναν ποτέ ξανά συνέντευξη, αν υπήρχε το ενδεχόμενο επανασύνδεσης. Μάλιστα δήλωσαν πως θα δέχονταν να τους συναντήσουν αν “ήταν μία πραγματική συνάντηση” και όχι ένα διαφημιστικό κόλπο.

Ο 78χρονος πατέρας αποκάλυψε πως παρ’ ότι υπέστη εγκεφαλικό πέρυσι, η Μέγκαν δεν έκανε καμία προσπάθεια να επικοινωνήσει μαζί του.Μακάρι να καθίσουμε και να μιλήσουμε. Μακάρι να μπορούσαμε να λύσουμε τις διαφορές μας. Με αγαπούσε. Είμαι ο ήρωάς της. Και ξαφνικά με πέταξαν έξω” λέει ο άνδρας.

Ο ίδιος ήρθε σε ρήξη με την Μέγκαν όταν έγινε γνωστό πως είχε σκηνοθετήσει κάποιες φωτογραφίες με παπαράτσι, έναντι χρηματικής αμοιβής. Οι φωτογραφίες είχαν κυκλοφορήσει λίγο πριν τον βασιλικό γάμο το 2018, σ’ αυτές φαινόταν ο Τόμας να δοκιμάζει κάποια κουστούμια για τον γάμο. Έπειτα από την αποκάλυψη για τις στημένες φωτογραφίες, το παλάτι ανακοίνωσε ότι ο πατέρας της νύφης δεν θα παραστεί στον γάμο. Αντί για εκείνον την Μέγκαν “παρέδωσε” στον Χάρι, ο πεθερός της και νυν βασιλιάς Κάρολος.

Στο ντοκιμαντέρ, στο οποίο μίλησε η οικογένεια της Μέγκαν, οι θεατές θα μπορούν να παρακολουθήσουν και αδημοσίευτα βίντεο από την παιδική ηλικία της πρώην πριγκίπισσας. Οι πιο κοντινοί συγγενείς της δούκισσας πιστεύουν πως λόγος της αποξένωσής τους, είναι η ενδεχόμενη άποψη της Μέγκαν, πως δεν είναι “αρκετά καλοί” για την βασιλική οικογένεια.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Page Six (@pagesix)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ