Μέγκαν Μαρκλ: Φούντωσαν οι φήμες για πλαστική επέμβαση – «Θέλει να γίνει η Κέιτ Μίντλετον»

Η Δούκισσα του Σάσεξ, Μέγκαν Μαρκλ έκανε την πρώτη της εμφάνιση από τότε που ανακοίνωσε ότι δεν θα παρευρεθεί στη στέψη του βασιλιά Καρόλου – και κάποιοι λένε ότι η υπέροχη νέα της εμφάνιση είναι ύποπτη… ενώ έχει μεγάλη ομοιότητα με την κουνιάδα της, Κέιτ Μίντλετον.

Μέγκαν Μαρκλ: Αρνείται ότι δεν πάει στη στέψη λόγω των επιστολών στον βασιλιά Κάρολο – «Είναι γελοίο»

Η Μαρκλ έκανε το ντεμπούτο της με ένα κομψό χτένισμα καθώς εμφανίστηκε μέσω σύνδεσης βίντεο στο TED Talk του φίλου της φωτογράφου Misan Harriman το Σαββατοκύριακο, πυροδοτώντας εικασίες μεταξύ των χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

«ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ; Η λυπημένη Μέγκαν Μαρκλ θέλει να είναι τόσο άσχημη η Κέιτ Μίντλετον», είπε ένας χρήστης του Twitter , αμφισβητώντας ότι η πρώην ηθοποιός είχε αλλάξει κάτι περισσότερο από το χτένισμά της.

Μέγκαν Μαρκλ: Τα γράμματα στον Κάρολο και η αποκάλυψη για τα ρατσιστικά σχόλια


Ένας άλλος ισχυρίστηκε ότι η 41χρονη Μαρκλ, είχε αλλάξει το χρώμα των ματιών της για να μοιάζει στην 41χρονη κουνιάδα της, λέγοντας: «OMG. Η Μέγκαν Μαρκλ, η οποία ζηλεύει και έχει εμμονή με την πριγκίπισσα της Ουαλίας, φοράει φακούς επαφής σε χρώμα φουντουκιού για να μοιάζει στην Κέιτ».

«Μοιάζει σαν να προσπαθεί να μοιάσει στην Κέιτ… αυτό δεν θα συμβεί», έγραψε ένας άλλος σε tweet.

Εν τω μεταξύ, οι πολλοί υποστηρικτές της Μέγκαν Μαρκλ άρχισαν να την υπερασπίζονται.

«Η Μέγκαν δεν έκανε πλαστική επέμβαση», δήλωσε ένας χρήστης. «Είναι όλα σχετικά με τον φωτισμό, τις γωνίες και το περίγραμμα. Και το ίσιωμα μαλλιών είναι κάτι που κάνουν πολλές μαύρες γυναίκες. Δεν έχει καμία σχέση με το «σβήσιμο κάθε ίχνους προέλευσης». Επίσης, οι λευκοί πρέπει να σιωπούν για τα μαλλιά των μαύρων γυναικών».


«Κατηγορείτε την Μέγκαν ότι έκανε πλαστική χειρουργική όταν ολόκληρη η διαδικτυακή σας προσωπικότητα έχει δημιουργηθεί με τεχνητή νοημοσύνη. Κορίτσι Αντίο! Η Μέγκαν δεν χρειάζεται πλαστική επέμβαση! Είναι ηλιόλουστη, λατρεύεται και ενυδατώνεται! Αυτό είναι GLOW!» πρόσθεσε άλλος χρήστης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ