Μέγκαν Μαρκλ: Αρνείται ότι δεν πάει στη στέψη λόγω των επιστολών στον βασιλιά Κάρολο – «Είναι γελοίο»

Η Μέγκαν Μαρκλ απέρριψε ως «ψευδείς» και «γελοίες» τις αναφορές ότι αρνείται να παρευρεθεί στη στέψη του βασιλιά Καρόλου τον επόμενο μήνα λόγω των επιστολών που αντάλλαξαν σχετικά με τις ανησυχίες της για τον ρατσισμό εντός της βασιλικής οικογένειας.

Μέγκαν Μαρκλ: Τα γράμματα στον Κάρολο και η αποκάλυψη για τα ρατσιστικά σχόλια

Την Παρασκευή, η Telegraph ανέφερε ότι η Δούκισσα του Σάσεξ έγραψε γράμματα στον πεθερό της μετά τη συνέντευξη-βόμβα του 2021 που έκαναν εκείνη και ο πρίγκιπας Χάρι με την Όπρα Γουίνφρεϊ.

Στην αλληλογραφία τους, η Μαρκλ φέρεται να μοιράστηκε την πεποίθησή της με τον βασιλιά ότι ένα ανώτερο μέλος της βασιλικής οικογένειας ήταν προκατειλημμένο απέναντί ​​της, ακόμη και ύστερα από την αποκάλυψη από εκείνη και τον Χάρι ότι υπήρχαν «ανησυχίες και συζητήσεις» για το χρώμα του δέρματος του αγέννητου – τότε- γιου τους.

Βασιλιάς Κάρολος: Η απογοήτευση για την Μέγκαν Μαρκλ – Δεν θα έχει ούτε τα εγγόνια του στη στέψη του

Η αναφορά ήρθε λίγες μέρες αφότου τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ ανακοίνωσαν ότι η Δούκισσα του Σάσεξ θα παραλείψει τη στέψη του βασιλιά Καρόλου στις 6 Μαΐου, αλλά ο Χάρι θα παρευρεθεί μόνος. Ενώ η Μέγκαν δεν κρατά πια «μνησικακία» για το περιστατικό προκατάληψης, η εφημερίδα ανέφερε ότι έπαιξε έναν ρόλο στην επιλογή της να απουσιάζει από τη στέψη της 6ης Μαΐου. Η Μέγκαν Μαρκλ αρνήθηκε κατηγορηματικά το Σάββατο ότι κάτι τέτοιο ισχύει.

«Η Δούκισσα του Sussex κάνει τη ζωή της στο παρόν, χωρίς να σκέφτεται την αλληλογραφία πριν από δύο χρόνια που σχετίζεται με συνομιλίες πριν από τέσσερα χρόνια. Οποιαδήποτε αντίθετη πρόταση είναι ψευδής και ειλικρινά γελοία», ανέφερε το στρατόπεδο της Μαρκλ σε δήλωση στο Bazaar που κοινοποιήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τον Omid Sobie.

Ο πρίγκιπας Χάρι εξοργίστηκε με τον πατέρα του – Η «βόμβα» ότι δεν είχε την πολυτέλεια να πληρώσει για την Μέγκαν Μαρκλ

Στην αλληλογραφία τους, ο βασιλιάς Κάρολος -τότε ο πρίγκιπας της Ουαλίας- έγραψε στον Δούκα και τη Δούκισσα εκφράζοντας τη «βαθιά ανησυχία» και την απογοήτευσή του που έκαναν τέτοιους δημόσιους και επιζήμιους ισχυρισμούς.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ