Βασιλιάς Κάρολος: Η απογοήτευση για την Μέγκαν Μαρκλ – Δεν θα έχει ούτε τα εγγόνια του στη στέψη του

Ο βασιλιάς Κάρολος είναι «πολύ απογοητευμένος» που δεν θα δει την Μέγκαν Μαρκλ ή τα εγγόνια του στη στέψη του τον επόμενο μήνα, αλλά είναι «χαρούμενος» που ο πρίγκιπας Χάρι αποφάσισε να παρευρεθεί, δήλωσαν βασιλικές πηγές χθες το βράδυ.

Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ ανακοίνωσαν την απόφαση ​​σε μια δήλωση την Τετάρτη. «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να επιβεβαιώσουμε ότι ο Δούκας του Σάσεξ θα βρίσκεται στο Αβαείο του Γουέστμινστερ στις 6 Μαΐου. Όμως, η Δούκισσα θα μείνει σπίτι στην κατοικία του ζευγαριού στο Μοντεσίτο με την ενός έτους Lilibet και τον Archie, των οποίων τα τέταρτα γενέθλια είναι την ίδια ημέρα με την τελετή, η οποία θα πραγματοποιηθεί σε λίγο περισσότερο από τρεις εβδομάδες».

Οι βασιλικοί εμπειρογνώμονες είπαν χθες το βράδυ ότι η απόφαση είναι ένας «ιδανικός συμβιβασμός» που θα αφήσει την υπόλοιπη οικογένεια «ανακουφισμένη».

Η είδηση ​​ακολουθεί τη διαρκή διαμάχη μεταξύ των Σάσεξ και των υπόλοιπων μελών της βασιλικής οικογένειας, η οποία έχει γίνει πιο έντονη τους τελευταίους μήνες μετά την κυκλοφορία των απομνημονευμάτων του πρίγκιπα Χάρι, Spare.

Μια βασιλική πηγή είπε στη Sun: «Ο βασιλιάς είναι χαρούμενος που ο Χάρι, τον οποίο αποκαλεί «αγαπημένο αγόρι» του, θα βρίσκεται στο Αβαείο. «Τον ήθελε εκεί. Είναι λυπηρό, είναι πολύ απογοητευμένος που δεν θα δει τη Μέγκαν ή τα εγγόνια του, αλλά καταλαβαίνει την κατάσταση».

Η απόφαση του Χάρι να παραστεί στην τελετή στέψης του Αβαείου του Γουέστμινστερ θεωρείται ως πιθανό “κλαδί ελιάς”. Αλλά τα σχέδια που είδαν οι Times προφανώς δεν δείχνουν καμία πρόθεση να δοθεί στον Χάρι ένας ρόλος στην τελετή ή στην πομπή από το Αβαείο στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ στη συνέχεια.

Το ζευγάρι είχε καθυστερήσει να απαντήσει στην πρόσκλησή του για εβδομάδες, προκαλώντας δυσκολίες στους διοργανωτές.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ