Πρωταγωνιστής από τη σαπουνόπερα «Ατίθασα Νιάτα» διαγνώστηκε με καρκίνο – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Έρικ Μπρέιντεν, ο οποίος έπαιξε τον ρόλο του Βίκτορ Νιούμαν στη σαπουνόπερα του CBS «The Young and the Restless» (Ατίθασα Νιάτα) για περισσότερα από 40 χρόνια, ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι διαγνώστηκε με καρκίνο.

«Είμαι λίγο αδιάθετος, αλλά όχι πολύ. Γυμνάζομαι, αλλά λιγότερο, με μειωμένο τρόπο», αποκάλυψε ο 82χρονος ηθοποιός σε ένα βίντεο διάρκειας 13 λεπτών στο Facebook .

Ο Μπρέιντεν είπε ότι ένας ουρολόγος ανακάλυψε μερικά καρκινικά κύτταρα «υψηλού βαθμού» ενώ εξέταζε την ουροδόχο κύστη του. Μοιράστηκε ότι αντιμετώπιζε προβλήματα με τον προστάτη ενώ ανάρρωσε πρόσφατα από χειρουργική επέμβαση στο γόνατο.

Ο βραβευμένος με Emmy ερμηνευτής – ο οποίος εμφανίστηκε επίσης στην ταινία “Titanic”, ως John Jacob Astor IV, και στο θρίλερ του 2018 “Den of Thieves” – είπε ότι κατάφερε να συνεχίσει να παίζει στα “Ατίθασα Νιάτα” ενώ υποβαλλόταν σε θεραπείες ανοσοθεραπείας έξι εβδομάδων.

«Είμαι χαρούμενος που μπορώ να πάω στη δουλειά», εξομολογήθηκε. «Αυτό, το απολαμβάνω. Μου αποσπά την προσοχή. Λατρεύω την υποκριτική. Μου αρέσει να ξέρω ότι διασκεδάζω τους ανθρώπους».

«Αυτό το κάθαρμα δεν πρόκειται να με πάρει. Εγώ θα τον νικήσω», πρόσθεσε. «Σύντομα θα είμαι ξανά σε κορυφαία φόρμα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ