Η Gal Gadot “καταστρέφει” τους Ryan Reynolds and “The Rock” στο πρώτο trailer του Red Notice 

To Netflix έδωσε στην κυκλοφορία το πρώτο επίσημο teaser trailer της πολυαναμενόμενης blockbuster ταινίας δράσης, Red Notice.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν τρεις από τους πιο πολυσυζυτημένους ηθοποιούς των τελευταίων ετών. Πρόκειται για τον Dwayne “The Rock” Johnson (Jungle Cruise, Hobbs & Shaw), τη Gal Gadot (Wonder Woman 1984) και τον Ryan Reynolds (Deadpool, Free Guy).

Στην ταινία ο χαρακτήρας του “The Rock”, o μυστικός πράκτορας του FBI John Hartley, καλείται να εντοπίσει και να συλλάβει τους χαρακτήρες της Gal Gadot και του Ryan Reynolds, οι οποίοι είναι δύο από τους μεγαλύτερους κλέφτες έργων τέχνης του κόσμου.

Στο εντυπωσιακό τρέιλερ, η Gal Gadot “καταστρέφει” τους Ryan Reynolds and “The Rock”, οι οποίοι φαίνεται να συνεργάζονται για να τη συλλάβουν. Η ταινία είναι γεμάτη δράση, εκρήξεις, καταδιώξεις και μάχες, χωρίς όμως να λείπει το χιούμορ.

Δείτε το πρώτο trailer του Red Notice:

Σύμφωνα με πληροφορίες το Netflix έχει βάλει πολύ βαθιά το χέρι στη τσέπη για το Red Notice, με το budget να ξεπερνά τα 200 εκατομμύρια δολάρια.

Η πολυαναμενόμενη ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 12 Νοεμβρίου 2021, αποκλειστικά στο Netflix.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ