Η Protergia «έτρεξε» στον 36ο Αυθεντικό Μαραθώνιο

Το «παρών» στην κορυφαία γιορτή του αθλητισμού, στον 36ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, έδωσε η Protergia.

O φετινός Μαραθώνιος, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11 Νοεμβρίου, αποτελεί πλέον ορόσημο στην ιστορία του αγώνα, χάρη στο ρεκόρ συμμετοχών που συγκέντρωσε σχεδόν έναν μήνα πριν από την ημερομηνία διεξαγωγής του.

Η θερμή ανταπόκριση του κόσμου στο 36ο κάλεσμα του σημαντικότερου αθλητικού γεγονότος της Ελλάδας κατέδειξε τη μεγάλη δυναμική του Μαραθωνίου της Αθήνας και την επιτυχία της διοργάνωσης. Μήνυμα αισιοδοξίας για τον αθλητισμό στην Ελλάδα αποτέλεσε εκτός από την αθρόα προσέλευση του κόσμου και η αγωνιστική επιτυχία των συμμετεχόντων, καθώς το πρωί της περασμένης Κυριακής συγκεντρώθηκαν στην Αθήνα χιλιάδες δρομείς από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο για να λάβουν μέρος στο παγκόσμιας εμβέλειας αθλητικό γεγονός, επιτυγχάνοντας εξαιρετικές επιδόσεις με την προσπάθειά τους.

H Protergia ήταν εκεί για να στηρίξει τους αθλητές και τις οικογένειες τους με την Protergia Running Team, τα μέλη της οποίας συμμετείχαν στους αγώνες. Μάλιστα, η εταιρεία είχε το δικό της περίπτερο στη Marathon Expo για τους επισκέπτες της αθλητικής γιορτής. Εκεί οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε διαγωνισμούς και σε παιχνίδια, κερδίζοντας δώρα.

Το σύνθημα του νέου Επίσημου Χορηγού του ΣΕΓΑΣ «Τρέχουμε μαζί, τρέχουμε με ενέργεια» συνοδεύει τις δράσεις της Protergia και την προσπάθειά της για τη δημιουργία ενός νέου τρόπου ζωής με ζωντανές τις αξίες του αθλητισμού. Η Protergia δίνει την ενέργειά της και ανοίγει το δρόμο προς την εδραίωση του αθλητικού ιδεώδους και τη διάδοση της αξίας της άθλησης στο ελληνικό κοινό, κάτι που έχει αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν, στηρίζοντας μια σειρά επιτυχημένων αθλητικών γεγονότων, όπως ο 7ος Protergia Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης, το «No finish Line» και οι αγώνες «Run Greece».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ