«Ο σύζυγός μου και εγώ είμαστε σε ανοιχτό γάμο» – Πώς ανακοίνωσε το ζευγάρι στα παιδιά του ότι η μαμά έχει κοπέλα

«Ο σύζυγός μου και εγώ είμαστε σε ανοιχτό γάμο και έχω επίσης μια κοπέλα. Είμαστε ευτυχισμένοι, τα παιδιά μας είναι 6 και 9 ετών και δεν ασχολούνται» περιγράφει μια γυναίκα. Το ζευγάρι μοιράστηκε λεπτομέρειες για την καθημερινότητά τους ως πολυσυντροφικό ζευγάρι.

Πολυσυντροφικότητα σημαίνει να διατηρείς σταθερές ερωτικές σχέσεις με δύο ή περισσότερα πρόσωπα, με ειλικρίνεια και με τη συναίνεση όλων των εμπλεκόμενων. Ο αντίστοιχος αγγλικός όρος είναι polyamory. Η πολυσυντροφικότητα αποτελεί μια μορφή ανοιχτής σχέσης (ανοιχτή ονομάζεται κάθε σχέση που είναι συναινετικά μη μονογαμική). Περιλαμβάνει ανθρώπους κάθε φύλου και σεξουαλικού προσανατολισμού.

Η χρήστης του TikTok Melanie αφηγήθηκε πώς η ίδια και ο σύζυγός της είπαν στα παιδιά τους για την ανοιχτή τους σχέση.

Στο βίντεό της , η Melanie Morton ( @melanie_morton_ ) αφηγήθηκε πώς έκανε την αποκάλυψη στα παιδιά της. Η TikToker, η οποία είναι παντρεμένη με τον AJ, εξήγησε ότι ήταν σε ανοιχτό γάμο για σχεδόν δύο χρόνια τώρα. Από τότε που ξεκίνησαν τη νέα εποχή στον γάμο τους, η Μέλανι ανέπτυξε στενό δεσμό με την Τζάκι. Αφού η σχέση των δύο γυναικών έκλεισε ένα έτος,  οι γονείς αποφάσισαν να πουν στα παιδιά τους τη φύση της σχέσης τους.

«Θέλαμε να κάνουμε αυτή τη συζήτηση πολύ φυσική, πολύ αδιάφορη, καθόλου μεγάλη υπόθεση και καθόλου περίεργη», είπε στους followers της. «Όσο πιο περίεργα φτιάχνεις τα πράγματα, τόσο πιο περίεργα το φτιάχνουν και τα παιδιά στο μυαλό τους, είναι πολύ διαισθητικά», περιέγραψε η Μέλανι.

«Η Τζάκι είναι η κοπέλα της μαμάς»

Το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει τη συζήτηση ενώ τα παιδιά τους έτρωγαν ένα σνακ με φρούτα στο τραπέζι της κουζίνας. Αφού εξήγησαν ότι «η Τζάκι είναι η κοπέλα της μαμάς», ρώτησαν τα παιδιά τους αν είχαν ερωτήσεις. Και τα δύο παιδιά τους δεν φάνηκαν να ενοχλούνται από την αποκάλυψη.

«Τελικά ο μεγαλύτερος μας γιος λέει «Έχω μια ερώτηση. Σου φάνηκαν τόσο ζουμερές αυτές οι φράουλες, μαμά;» είπε. «Προφανώς, λοιπόν, πήγε πολύ ομαλά και απλά δεν τους τρόμαξε εξαιτίας του τρόπου με τον οποίο τους προετοιμάσαμε για αυτή τη συζήτηση», εξήγησε η Melanie.

Πρόσθεσε ότι το να έχει την Τζάκι στη ζωή των παιδιών της σημαίνει απλώς ότι έχουν «ένα μπόνους άτομο που είναι μέρος της οικογένειάς μας».

Η Μέλανι είπε στα παιδιά της ότι η κοπέλα της είναι κάποια «με τον οποίο θα φτιάχνετε αναμνήσεις, που θα σας αγαπάει και θα σας νοιάζεται». Ενώ διευκρίνισε στο κοινό της ότι από τότε που μπήκε σε έναν ανοιχτό γάμο, αυτή και ο σύζυγός της «ποτέ δεν ήταν πιο ερωτευμένοι, πιο ευτυχισμένοι ή πιο ασφαλείς στη σχέση τους».

Η Μέλανι πρόσθεσε ότι «ξεμαθαίνουν τους κοινωνικούς κανόνες, μεγαλώνουν και επεκτείνονται ως άνθρωποι μαζί, [και δεν υπάρχει] τίποτα καλύτερο».

Οι χρήστες του TikTok πήγαν στην ενότητα σχολίων για να μοιραστούν τις σκέψεις τους σχετικά με τη νέα ρύθμιση. “Πολύ ευτυχισμένος για εσάς παιδιά! Για πάντα να κοιτάζετε εσάς και την οικογένειά σας”, έγραψε ένας ακόλουθος.

@melanie_morton_ that’s where i draw the line guys #polyamory #bitok #biwifeenergy #polytok #loveislove ♬ original sound – Ellie

“Είναι τόσο φοβερό να το βλέπεις! Τα παιδιά σας θα δέχονται και θα αγαπούν τόσο τους άλλους που είναι διαφορετικοί και χρειαζόμαστε περισσότερο από αυτό!” σχολίασε ένας άλλος χρήστης.

Η TikToker δημοσιεύει αρκετά βίντεο με την κοπέλα και τον σύζυγό της, θέλοντας να δείξει πόσο νορμάλ είναι πλέον η νέα αυτή συνθήκη για την οικογένειά της.

@melanie_morton_ i’ve always been indecisive 🌈 #gaytiktok #polyamory #biwifeenergy #lgbtq #modernfamily ♬ Sensational

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ