Νόρα Βαλσάμη: Σε πλειστηριασμό το σπίτι της – «Δεν έχω λεφτά, είμαι σε τραγική κατάσταση»

Δύσκολες ώρες βιώνει η Νόρα Βαλσάμη, της οποίας το σπίτι στη Ραφήνα βγαίνει σε πλειστηριασμό. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και δήλωσε πως είναι «σε τραγική κατάσταση».

Συγκεκριμένα σήμερα (22/12) μέσα από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα ο δημοσιογράφος Τάσος Τεργιάκης, παρουσίασε έγγραφα και αποκάλυψε ότι το σπίτι είναι προσημειωμένο εδώ και χρόνια. Πρόκειται για τέσσερις πλειστηριασμούς οι οποίοι όμως είναι σε αναστολή.

Στη συνέχεια προβλήθηκε η συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή και τον δημοσιογράφο Θάνο Βάγιο η Νόρα Βαλσάμη. Αρχικά η επιτυχημένη ηθοποιός ανέφερε: «Τώρα μένω στη Σύρο, μου παραχώρησαν ένα σπίτι και μένω εδώ, μια φίλη μου. Η οφειλή που υπήρχε για την οποία βγαίνει σε πλειστηριασμό ήταν 18.000 και εγώ δεν έχω λεφτά, δεν έχω λεφτά!».

Εκτός από το συγκεκριμένο σπίτι κάποιο άλλο περιουσιακό στοιχείο;

Όχι, είχαμε στην Τσαγκαράδα ένα οικόπεδο του παππού μου αλλά τα πουλήσαμε αυτά. Δεν έχουμε άλλο σπίτι. Στη Σύρο μένουμε τώρα, έχασα και τον Ερρίκο… Είμαι σε τραγική κατάσταση, δεν είμαι καλά…

Όταν είχε γίνει αρχικά γνωστό το πρόβλημα υγείας του συζύγου σας, του Ερρίκου Ανδρέου, Είχατε δεχτεί μία σημαντική βοήθεια…

Μου έδωσε η Μαριάννα Λάτση το αεροπλάνο και πήγα με τον Ερρίκο στο νοσοκομείο στην Αθήνα. Κάθισα πέντε μήνες μαζί του και δεν σώθηκε, είχε πολλά προβλήματα, μου το λέγανε οι γιατροί.

Είστε μόνη, ζείτε με κάποιον άνθρωπο κοντά;

Με τον γιο μου, με τον γιο μου… Με τον Ερρίκο τον δεύτερο!

Στην Ραφήνα το σπίτι μπορεί να σωθεί από τον πλειστηριασμό με κάποιον τρόπο;

Μόνο αν κάνουμε διακανονισμό λέει, και λέω, εγώ δεν κάνω διακανονισμό, πάρτε κι εμένα αν θέλετε να με κλείσετε!

18.000, μπορεί να είναι μια δυσκολία, το καταλαβαίνω αλλά δεν είναι και ένα τεράστιο ποσό για να χάσει κάποιος το σπίτι του.

Ναι αλλά εγώ δεν έχω, με μια σύνταξη είμαι, δεν έχω καν και του Ερρίκου που είχε κι αυτός μια σύνταξη.

Εσείς αυτή τη στιγμή πώς βιοπορίζεστε;

Παίρνω μια σύνταξη πολύ μικρή, 550 ευρώ μόνο, μόνο… Είναι ό,τι έκανα από το θέατρο.

Ούτε τιμητικά κάτι, οτιδήποτε;

Μπα…

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ