Κωνσταντίνος Πλεύρης: Διαψεύδει τον γάμο με την Τζόρτζια Σιακαβάρα και απαντά στον γιο του – «Βλακείες τέκνων παιδεύουσι πατέρες»

Τον Κωνσταντίνο Πλεύρη και την Τζόρτζια Σιακαβάρα συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες. Το ζευγάρι διέψευσε την είδηση που τους ήθελε να παντρεύτηκαν και ο Κωνσταντίνος Πλεύρης απάντησε στον γιο του Θάνο Πλεύρη για το post που έκανε.

Αρχικά ο Κωνσταντίνος Πλεύρης διέψευσε την είδηση του γάμου, λέγοντας ότι: «Δεν αληθεύει ότι παντρευτήκαμε».

Στη συνέχεια, σχολιάζοντας την ανάρτηση του γιου του, Θάνου Πλεύρη, είπε: «Εγώ ξέρω ότι βλακείες τέκνων παιδεύουσι πατέρες. Ο γιος μου ασχολήθηκε με κάτι που δεν συνέβη. Με πήρε τηλέφωνο και πίστευε ότι παντρεύτηκα».

«Σκοπός μας είναι να παντρευτούμε κάποια στιγμή. Εσάς και τους βουλευτές δεν τους καλώ. Τον γιο μου δεν θα τον καλέσω, τους βουλευτές ποτέ», πρόσθεσε.

Από την δική της πλευρά, η Τζόρτζια Σιακαβάρα ανέφερε: «Δεν με ενοχλεί τίποτα. Ο καθένας έχει την γνώμη του, είναι ελεύθερος να την λέει. Απολαμβάνω την σχέση μου. Δεν με ενόχλησαν αυτά που ανήρτησαν τα παιδιά του, το κάθε παιδί θέλει τους γονιούς του να είναι μαζί».

Υπενθυμίζεται ότι χθες (21/12) αφού έγινε γνωστός ο γάμος του ζευγαριού, ο Θάνος Πλεύρης έγραψε στο προφίλ του στο «Χ»: «Αμαρτίαι πατέρων παιδεύουσι τέκνα».

Ενώ, η Φένια Πλεύρη, κόρη του Κωνσταντίνου Πλεύρη, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με την μορφή του story, ένα απόσπασμα από την ελληνική ταινία με τίτλο “Πατέρα κάτσε φρόνιμα”, όπου ακούγεται και το ομώνυμο τραγούδι του Γιώργου Ζαμπέτα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ