Παντρεύτηκαν ο Κωνσταντίνος Πλεύρης και η Τζόρτζια Σιακαβάρα

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν ο Κωνσταντίνος Πλεύρης και η Τζόρτζια Σιακαβάρα. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας On Time το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου, στην Ιερά Μονή των Αγίων Κυπριανού και Ιουστίνης στη Φυλή.

Με βάση το ρεπορτάζ ο γάμος είχε κανονιστεί αρκετό καιρό πριν, με όλες τις λεπτομέρειες. Κανένας όμως από τους δύο δεν ήθελε να το μοιραστεί και να το δημοσιοποιήσει.

Η Τζόρτζια Σιακαβάρα είπε στην On Time ότι στο γάμο παρευρέθηκαν «όσοι έπρεπε να είναι». Οι πληροφορίες θέλουν τους καλεσμένους να είναι ελάχιστοι, λιγότεροι από δέκα άτομα, με τα παιδιά του Κωνσταντίνου Πλεύρη, τον Θάνο Πλεύρη και την αδελφή του Φένια, να μην βρίσκονται στο πλευρό του πατέρα τους.

Κουμπάρος ήταν ένας καλός φίλος του Κωνσταντίνου Πλεύρη, άνθρωπος με τον οποίο γνωρίζεται πάρα πολλά χρόνια και του έχει απόλυτη εμπιστοσύνη.

Απούσα από το ιερό μυστήριο ήταν και η μητέρα της ηθοποιού, καθώς προβλήματα υγείας δεν της επέτρεψαν να μοιραστεί με την κόρη της τη χαρά της, στην ευτυχέστερη στιγμή της ζωής της.

Η Τζόρτζια Σιακαβάρα έλαμπε μέσα στο νυφικό της, το οποίο, μάλιστα, δεν ήταν δημιουργία γνωστού σχεδιαστή ούτε επώνυμου οίκου μόδας, αλλά το ίδιο που φορούσε η μητέρα της όταν είχε παντρευτεί.

Η On Time επικοινώνησε με την Τζόρτζια Σιακαβάρα, η οποία επιβεβαίωσε το ευχάριστο γεγονός. Δήλωσε πολύ ευτυχισμένη και χαρούμενη γι’ αυτό το νέο ξεκίνημα της κοινής ζωής της με τον αγαπημένο της.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ