Φένια Πλεύρη: «Πατέρα κάτσε φρόνιμα» – Το μήνυμά της για τον γάμο του πατέρα της με την Σιακαβάρα

Όπως έγινε γνωστό σήμερα ο Κωνσταντίνος Πλεύρης και η Τζόρτζια Σιακαβάρα ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας. Η κόρη του γνωστού δικηγόρου, Φένια Πλεύρη έκανε μία αινιγματική ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram.

Συγκεκριμένα, η Φένια Πλεύρη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με την μορφή του story, ένα απόσπασμα από την ελληνική ταινία με τίτλο “Πατέρα κάτσε φρόνιμα”, όπου ακούγεται και το ομώνυμο τραγούδι του Γιώργου Ζαμπέτα.

«Πατέρα κάτσε φρόνιμα, μη γίνεσαι ρεζίλι. Τα νιάτα θέλουν έρωτα κι οι γέροι χαμομήλι», είναι το απόσπασμα από το τραγούδι που ακούγεται στο story.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το δημοσίευμα της On time η Τζόρτζια Σιακαβάρα είπε στην εφημερίδα ότι στο γάμο παρευρέθηκαν «όσοι έπρεπε να είναι». Οι πληροφορίες με βάση την εφημερίδα θέλουν τους καλεσμένους να είναι ελάχιστοι, λιγότεροι από δέκα άτομα, με τα παιδιά του Κωνσταντίνου Πλεύρη, τον Θάνο Πλεύρη και την αδελφή του Φένια, να μην βρίσκονται στο πλευρό του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Θάνος Πλεύρης, που δεν παρευρέθηκε στο γάμο του πατέρα του, έγραψε σήμερα στο «Χ»: «Αμαρτίαι πατέρων παιδεύουσι τέκνα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ