Τεστ προσωπικότητας: Τι αποκαλύπτει ο τρόπος που σταυρώνετε τα πόδια σας όταν κάθεστε

Ένα καινούριο τεστ προσωπικότητας μπορεί να αποκαλύψει κάποια μυστικά χαρακτηριστικά των ανθρώπων ανάλογα με τον τρόπο που σταυρώνουν τα πόδια τους όταν κάθονται.

Σύμφωνα με μελέτες από ειδικούς, έχει διαπιστωθεί ότι ο τρόπος που σταυρώνετε τα πόδια σας όταν κάθεστε αποκαλύπτει μερικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητά σας.

Τι λέει ο τρόπος που κάθεστε για την δική σας προσωπικότητά; Πώς σταυρώνετε τα πόδια σας όταν κάθεστε; Κάθεστε με το ένα γόνατο πάνω από το άλλο; Ή μήπως σταυρώνετε τους αστραγάλους σας; Ή κάθεστε με τον έναν αστράγαλο πάνω από το άλλο γόνατο;

Τι αποκαλύπτει ο τρόπος που σταυρώνετε τα πόδια σας όταν κάθεστε

Εξερευνήστε τα κρυφά χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς σας με βάση τον τρόπο που σταυρώνετε τα πόδια σας.

Τεστ προσωπικότητας πόδια

Τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς σας αν κάθεστε με το ένα γόνατο πάνω από το άλλο

Αν κάθεστε με το ένα γόνατο πάνω από το άλλο, τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς σας αποκαλύπτουν ότι είστε ένα εργοστάσιο ιδεών, ονειροπολείτε συχνά, ακόμα και όταν στέκεστε ακίνητοι. Παρόλο που είστε λίγο επιφυλακτικοί και δεν εμπιστεύεστε εύκολα τους ανθρώπους, εξακολουθείτε να εμφανίζεστε ως ένα πολύ ευχάριστο και φιλικό άτομο.

Μπορεί να είστε ένας καταπληκτικός συνομιλητής. Φαίνεστε σαν κάποιος που είναι κλειστός, και κατά καιρούς μπορεί να είστε, αλλά τυχαίνει να είστε μια εξαιρετική παρέα που μπορεί να ενθουσιάσει τους ανθρώπους σε οποιοδήποτε θέμα συζήτησης. Σε αντίθεση με την κλειστή σας προσωπικότητα, είστε αρκετά ανοιχτόμυαλοι και μη επικριτικοί. Μπορείτε να κάνετε τον καθένα να αισθάνεται άνετα όταν μιλάει μαζί σας.

Έχετε μια χαρισματική και ελκυστική προσωπικότητα. Εστιάζετε στον εμπλουτισμό του εσωτερικού σας κόσμου πολύ περισσότερο από το να αναζητάτε εξωτερική επιβεβαίωση. Απολαμβάνετε τα πράγματα που τρέφουν την ψυχή σας περισσότερο παρά υλικά αγαθά. Στις σχέσεις σας, έχετε την τάση να είστε πολύ προσεκτικοί με τις ανάγκες και τις σκέψεις του συντρόφου σας. Είστε ένα πολύ αφοσιωμένο άτομο, όταν αναλαμβάνετε μια δέσμευση. Θα τα πηγαίνατε καλά με έναν σύντροφο που μοιράζεται τις καλλιτεχνικές σας αναζητήσεις.

Τεστ προσωπικότητας πόδια

Τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς σας αν κάθεστε και σταυρώνετε τους αστραγάλους σας

Αν κάθεστε με τους αστραγάλους σας σταυρωμένους, τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς σας αποκαλύπτουν ότι είστε κομψοί και διαθέτετε χάρη και φινέτσα. Αισθάνεστε ότι είστε βασιλείς, ωστόσο, είστε επίσης πολύ προσγειωμένοι.

Είστε ένας εξαιρετικός ακροατής, ο τύπος στον οποίο όλοι θέλουν να αποκαλύψουν τα μυστικά τους. Τα κρατάτε ασφαλή, χωρίς να αφήνετε ποτέ να σας ξεφύγει ούτε ένας ψίθυρος. Επίσης δεν μοιράζεστε πράγματα από την προσωπική σας ζωή.

Ντύνεστε για να εντυπωσιάζετε, ανεξάρτητα από την περίσταση. Και αν αισθάνεστε λίγο ανασφαλείς; Κανείς δεν θα το καταλάβει ποτέ. Έχετε τον τρόπο να το κρύβετε πίσω από ένα χαμόγελο σας και το βλέμμα σας που είναι γεμάτο αυτοπεποίθηση.  Στις σχέσεις σας, σας αρέσει να γνωρίζετε κάποιον πριν βουτήξετε με τα μούτρα. Αφιερώνετε χρόνο για να χτίσετε εμπιστοσύνη. .

Τεστ προσωπικότητας πόδια

Τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς σας αν κάθεστε με τον έναν αστράγαλο πάνω στο γόνατο

Αν κάθεστε με τον ένα αστράγαλο πάνω από το άλλο γόνατο, τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς σας αποκαλύπτουν ότι είστε ένα συναρπαστικό μείγμα αυτοπεποίθησης και ψυχραιμίας. Αποπνέετε έναν αέρα εξουσίας και κυριαρχίας, είτε το θέλετε είτε όχι. Ο τρόπος που κάθεστε δείχνει ότι νιώθετε άνετα να αναλαμβάνετε την ευθύνη. Οι άνθρωποι έλκονται από την ήρεμη δύναμή σας.

Παρά το γεγονός ότι εμφανίζεστε ως κάποιος αρκετά συγκρατημένος και ώριμος, έχετε μια νεανική και ελεύθερη αύρα. Μπορείτε να εκπλήξετε τους ανθρώπους με την παιχνιδιάρικη πλευρά σας. Δεν χρειάζεστε κανέναν για να σας στηρίξει. Έχετε τα δικά σας νώτα και το ξέρετε. Αυτή η αυτοπεποίθηση είναι ελκυστική και εμπνέει τους άλλους. Σας αρέσει να έχετε τον έλεγχο. Αλλά το κάνετε με τέτοια χάρη και ευκολία που δεν σας φαίνεται υπερβολικό.

Αφιερώνετε πολύ χρόνο για να αυτο-στοχαστείτε και να μάθετε τον εαυτό σας. Θα ασχοληθείτε με πτυχές της ζωής σας που χρειάζονται δουλειά. Θα δουλέψετε πάνω στους στόχους σας, θα μάθετε νέα πράγματα, θα μορφωθείτε. Ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει στην προσωπική σας ζωή, θα δώσετε προτεραιότητα στην καριέρα και την εκπαίδευσή σας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο κατά βάθος, βρίσκεστε σε ειρήνη με τον εαυτό σας. Δεν χρειάζεται να αποδείξετε τίποτα σε κανέναν.

Έχετε την τάση να πιστεύετε ότι τα πάντα έχουν το δικό τους χρόνο και τόπο. Ως σύντροφος, όσο κι αν έχετε την τάση να απολαμβάνετε το παρόν, βλέπετε επίσης τη μεγάλη εικόνα. Συνήθως είστε προετοιμασμένοι για κάθε αποτέλεσμα. Γι’ αυτό, σας είναι εύκολο να είστε πιο ώριμοι και να χειρίζεστε τις καταστάσεις διατηρώντας μια ορθολογική προσέγγιση.

Τεστ προσωπικότητας πόδια

πηγή: FOXreport.gr

Πώς να φτιάξετε το χαλασμένο Wi-Fi σας μετά το τελευταίο update των Windows

Τεστ παρατηρητικότητας: Είστε τρομερά έξυπνοι εάν βρείτε τις 3 διαφορές σε 17 δευτερόλεπτα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ