Netflix: Αυτή είναι η νέα δραματική σειρά που θα σας καθηλώσει – Βαθμολογείται με 10/10

Ένα «κρυφό διαμάντι» υπάρχει στη λίστα του Netflix με τις δραματικές σειρές του 2023. Μιας ολλανδικής παραγωγής σειρά, με βασικό σκηνοθέτη τον Anthony Van Biervliet, έχει δεχθεί μέχρι στιγμής το απόλυτο 10/10 στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από fan της σειράς, λέγοντας συγκεκριμένα ότι είναι από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις της σεζόν.

Η σειρά «Ψηλά κύματα» (High Tides – Knokke Off), ακολουθεί μια παρέα εφήβων η οποία ταξιδεύει σε μια βελγική απομονωμένη ακτή, εξερευνώντας την αγάπη, την φιλία τους αλλά και τον ίδιο τους τον εαυτό. Σε ένα φαινομενικά ήρεμο ταξίδι αναψυχής, οι τρεις έφηβοι θα «στροβιλιστούν» σε σοβαρά προβλήματα με τις πλούσιες οικογένειες τους αλλά και μεταξύ τους.

Δείτε το τρέιλερ της σειράς:

Παρά τη γλυκανάλατη περιγραφή της σειράς, οι οπαδοί της σχολιάζουν ότι δεν είναι μια ίδια και βαρετή σαπουνόπερα της εποχής όπως πολλές άλλες του είδους.

Σχόλια όπως το «Knokke Off (Ψηλά κύματα) ήταν εκπληκτικά καλό. Ίσως θα έπρεπε να σκεφτώ τη 2η σεζόν!» πλημμυρίζουν τα social media. «Μεγάλη παλίρροια (High Tides) στο netflix;» «Αυτή η παράσταση είναι τόσο περίεργη, ωχ», είπε ένας άλλος θεατής. «Το High Tides στο Netflix είναι πραγματικά καλή και είμαι μόνο στο επεισόδιο 4». Ένας έγραψε: «Ωραία παιδιά δείτε το Knokke Off στο netflix, είναι 10 στα 10!»

Τέλος ένας οπαδός της σειράς έγραψε χαριτολογώντας «Το High Tides Knokke Off ήταν online για 2 ώρες στο Netflix και το τελείωσα σε μια νύχτα».

Η σειρά «Ψηλά κύματα»(Knokke Off) έχει ανανεωθεί και για δεύτερη σεζόν στο Netflix αλλά δυστυχώς η παραγωγή είναι στο έλεος των συνθηκών και του καιρού. Το νούμερο ένα στοιχείο της σειράς έχει να κάνει με την παραλία και το καλοκαιρινό ρυθμό ζωής, όποτε μέχρι οι συνθήκες να είναι οι ιδανικές τα γυρίσματα δεν θα αρχίσουν.

πηγή: FOXreport.gr

Κάτι τεράστιο τραβάει τον γαλαξία μας: Οι επιστήμονες είναι μπερδεμένοι

Τι είναι το κακόβουλο λογισμικό «Blackcat» που εξουδετέρωσε το FBI – Οι χάκερ απειλούν με περισσότερες επιθέσεις

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ