Yellowjackets: Η σειρά μυστηρίου που σαρώνει στο Netflix – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Μία από τις καλύτερες σειρές μυστηρίου των τελευταίων ετών, το «Yellowjackets», είναι πλέον διαθέσιμη εδώ και λίγες ημέρες στο Netflix.

Η σειρά σε παραγωγή Showtime έχει γνωρίζει τεράστια επιτυχία σε παγκόσμιο επίπεδο, αλλά και στην Ελλάδα καθώς έχει γρήγορα αναρριχηθεί στο No.3 του Top10 της streaming πλατφόρμας.

Οι συνδρομητές του Netflix μπορούν σήμερα να παρακολουθήσουν τα δέκα επεισόδια της 1ης σεζόν, ενώ την ημέρα των Χριστουγέννων (25 Δεκεμβρίου) αναμένεται να γίνουν διαθέσιμα και τα επεισόδια της 2ης σεζόν. Η σειρά έχει χαρακτηριστεί από πολλούς ως «διαμάντι». Είναι χαρακτηριστικό ότι έχει 97% βαθμολογία στο Rotten Tomatoes.

Yellowjackets: Η πλοκή της σειράς

Το 1996, έπειτα από ένα αεροπορικό δυστύχημα, η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου Yellowjackets αποκλείεται στην άγρια φύση. Τα επιζήσαντα μέλη της ομάδας αγωνίζονται να επιβιώσουν επί δεκαεννέα μήνες.

Εν τω μεταξύ, το 2021, μια ομάδα επιζώντων παρουσιάζεται ως ενήλικες και προσπαθούν να κρατήσουν κρυφά τα όσα συνέβησαν τους 19 μήνες που ήταν αποκλεισμένοι στην ερημιά.

Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι: Melanie Lynskey, Tawny Cypress, Ella Purnell, Sophie Nélisse, Jasmin Savoy Brown, Sophie Thatcher, Sammi Hanratty, Steven Krueger, Warren Kole, Christina Ricci και Juliette Lewis. Στο cast της 2ης σεζόν προστέθηκαν οι Elijah Wood (Lord of the Rings Trilogy), Lauren Ambrose και Simone Kessell.

Yellowjackets

Η σύνοψη της σειράς στο Netflix

Όταν το αεροπλάνο τους πέφτει στην ερημιά, μια ομάδα εφήβων κοριτσιών κάνει τα πάντα για να επιβιώσει. Χρόνια αργότερα, θα βρεθούν αντιμέτωπες με τις σκληρές αποφάσεις τους.

Yellowjackets: Δείτε το τρέιλερ της σειράς

πηγή: FOXreport.gr

Γνωρίστε την Anastasia Synn: Είναι «το απόλυτο cyborg» με 52 εμφυτεύματα στο σώμα της – Τα μαγικά κόλπα που κάνει

Οι fan του GTA 6 πιστεύουν ότι ανακάλυψαν τον χάρτη του Vice City – Πού ήταν κρυμμένος

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ