Το κοριτσάκι της φωτογραφίας είναι αγαπημένη Ελληνίδα ηθοποιός – Μπορείτε να την αναγνωρίσετε;

Σπάνιες φωτογραφίες από τα παιδικά μας χρόνια ξυπνούν μνήμες του παρελθόντος από σημαντικές στιγμές της ζωής μας. Πολλοί αγαπημένοι Έλληνες καλλιτέχνες έχουν μοιραστεί κατά καιρούς στιγμιότυπα από τα παιδικά τους χρόνια.

Ανάμεσα τους και η γνωστή ηθοποιός, Βίκυ Βολιώτη, η οποία είχε δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, το Σεπτέμβριο 2021, μια φωτογραφία από την παιδική της ηλικία. Στην ανάρτησή της, μεταξύ άλλων είχε σημειώσει: «Παιδάκι αθώο, χαρούμενο και αισιόδοξο(;) για τη νέα «σχολική» χρονιά! Καλή αρχή σε όλους μας και ψηλά το κεφάλι! Χωρίς στρουθοκαμηλισμούς όμως! Σας φιλώ όλους!».

Γεννημένη τον Οκτώβριο του 1971, η Βίκυ Βολιώτη έχει αποφοιτήσει από τη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στη θρυλική σειρά του Mega, «Λόγω τιμής» ενώ ακολούθησαν σημαντικές επιτυχίες στο θέατρο, το σινεμά και τον κινηματογράφο για την ταλαντούχα Ελληνίδα ηθοποιό.

Η γνωστή ηθοποιός, είχε μιλήσει σε συνέντευξη της, στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για τους γονείς που έχουν φύγει από τη ζωή. «Έχω ζήσει από πολύ κοντά την ασθένεια του καρκίνου γιατί έχασα και τους δυο γονείς μου από καρκίνο. Και η μητέρα μου πέθανε από καρκίνο πριν από δώδεκα χρόνια. Οπότε είναι κάτι το οποίο το έχω ζήσει από πρώτο χέρι και εμπεριστατωμένα. Ξέρω τι διανύει ένας άνθρωπος που ασθενεί από καρκίνο, το πως το διαχειρίζεται ή δεν το διαχειρίζεται, όλες τις διακυμάνσεις. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο πατέρας μου δεν το είχε καταλάβει, απλώς έκανε ότι δεν συμβαίνει, δεν μπορέσαμε να αποχαιρετιστούμε όπως έπρεπε», εξομολογήθηκε η Βίκυ Βολιώτη, ενώ αναφέρθηκε και στο συγκινητικό γράμμα που της είχε αφήσει ο πατέρας της.

«Ο πατέρας μου ήταν πολύ διορατικός, είχε καταλάβει ότι εγώ θα πάω προς το θέατρο και λίγο πριν φύγει μου είχε γράψει μια επιστολή. Μου ζήτησε με εκείνο το γράμμα να μπω στο πανεπιστήμιο για να έχω τη σιγουριά ενός πτυχίου και το είχε αφήσει στο γραφείο μου», εκμυστηρεύτηκε η ηθοποιός.

Όσον αφορά την απόφαση της να μην κάνει δικό της παιδί αλλά να υιοθετήσει δήλωσε πως: «Δεν νομίζω να με απέτρεψε ο θάνατος των γονιών μου από το να αποκτήσω παιδιά, αλλά δεν είχα ποτέ την επιθυμία να μείνω έγκυος». Η Βίκυ Βολιώτη μαζί με τον σύζυγό της, Σίμο Σαρκετζή έχουν υιοθετήσει ένα κοριτσάκι, την μικρή Άννα από την Αιθιοπία, που αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητά τους.

Δείτε τη σπάνια φωτογραφία που είχε μοιραστεί, μέσα από τα social media, η Βίκυ Βολιώτη

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ