Netflix: Οι 9 σειρές και ταινίες που έρχονται αυτήν την εβδομάδα – Από το Rebel Moon στο… Pretty Woman

Μία εξαιρετική εβδομάδα ξεκινάει σήμερα στο Netflix, καθώς μέσα στις επόμενες ημέρες θα προστεθούν στην βιβλιοθήκη του φανταστικές νέες ταινίες και σειρές που αναμένεται να συναρπάσουν τους συνδρομητές της πλατφόρμας.

Από την νέα υπερπαραγωγή του Netflix, Rebel Moon, στο Top Gun: Maverick με τον Tom Cruise, μέχρι την αισθηματική κομεντί «Pretty Woman» με την Τζούλια Ρόμπερτς και τον Ρίτσαρντ Γκιρ. Τo Netflix προσθέτει περιεχόμενο για όλα τα γούστα.

Οι σειρές και οι ταινίες που έρχονται στο Netflix:

  • Μαέστρος
  • Σαν Άνθη στην Άμμο
  • Rebel Moon
  • Top Gun Maverick
  • Το Τέρας της Γκιονγκσόνγκ
  • Το Βιβλίο της Ζωής
  • Pretty Woman
  • Τα Κακά Παιδιά: Τα Χειρότερα Χριστούγεννα
  • Reddeming Love

Μαέστρος – 20 Δεκεμβρίου

Ο Μαέστρος αφηγείται την αξεπέραστη και παράφορη σχέση του Λέοναρντ Μπερνστάιν με τη Φελίσια Μοντεαλέγκρε Κον Μπερνστάιν που κράτησε μια ζωή. Αποτελεί μια ωδή στη ζωή και την τέχνη, αλλά και ένα επικό και συγκινητικό πορτρέτο μιας οικογένειας και του έρωτα.

Σαν Άνθη στην Άμμο – 20 Δεκεμβρίου

Όταν δυσκολεύεται να τα καταφέρει, ένας πρώην παλαιστής-θαύμα είναι έτοιμος να τα παρατήσει, ώσπου ξαναβρίσκει μια παλιά φίλη που του αναζωπυρώνει το πάθος.

Rebel Moon — Μέρος 1: A Child of Fire – 22 Δεκεμβρίου

Μετά την προσγείωση σε ένα φεγγάρι στο πιο απομακρυσμένο άκρο του σύμπαντος, η Κόρα (Σοφία Μπουτέλα), μια άγνωστη με μυστηριώδες παρελθόν, ξεκινά μια νέα ζωή σε έναν ειρηνικό αγροτικό οικισμό. Αλλά σύντομα γίνεται η μόνη τους ελπίδα για επιβίωση όταν ο τυραννικός αντιβασιλέας Μπαλισάριους (Φρα Φι) και ο σκληρός απεσταλμένος του, ναύαρχος Νομπλ (Εντ Σκρέιν), ανακαλύπτουν ότι οι αγρότες έχουν πουλήσει άθελά τους τις καλλιέργειές τους στους Μπλάνταξ (Κλεοπάτρα Κόουλμαν και Ρέι Φίσερ), τους ηγέτες μιας άγριας ομάδας ανταρτών που κυνηγά ο Μητρικός Κόσμος.

Σε μια προσπάθεια να βρουν μαχητές που θα ρίσκαραν τη ζωή τους για να υπερασπιστούν τους ανθρώπους του Βελτ, η Κόρα και ο Γκάναρ (Μικιέλ Χάουσμαν), ένας τρυφερός αγρότης που δεν έχει αίσθηση της πραγματικότητας του πολέμου, ταξιδεύουν σε διαφορετικούς κόσμους αναζητώντας τους Μπλάνταξ και συγκεντρώνουν μια μικρή ομάδα πολεμιστών που μοιράζονται μια κοινή ανάγκη για λύτρωση: τον Κάι (Τσάρλι Χάναμ), πιλότο και πληρωμένο δολοφόνο, τον στρατηγό Τάιτους (Ντζάιμον Χούνσου), θρυλικό διοικητή, τη Νέμεσις (Ντούνα Μπέι), εξαιρετική ξιφομάχο, τον Τάρακ (Σταζ Ναΐρ), αιχμάλωτο με βασιλικό παρελθόν και τον Μίλιους (Ε. Ντάφι), αντιστασιακό.

Πίσω στο Βελτ, ο Τζίμι (με τη φωνή του Άντονι Χόπκινς), ένας κρυμμένος αρχαίος μηχανικός προστάτης ξυπνά με έναν νέο σκοπό. Αλλά οι νεοσύστατοι επαναστάτες πρέπει να μάθουν να εμπιστεύονται ο ένας τον άλλον και να πολεμούν σαν ομάδα πριν έρθουν οι στρατοί του Μητρικού Κόσμου να τους καταστρέψουν όλους.

Top Gun Maverick – 22 Δεκεμβρίου

Έχοντας παραμείνει στο βαθμό του σμηναγού λόγω της αντισυμβατικής συμπεριφοράς του, ο Πιτ «Μάβερικ» Μίτσελ επιστρέφει στο Top Gun ως εκπαιδευτής μιας ομάδας νεαρών πιλότων για μια άκρως επικίνδυνη αποστολή.

Το Τέρας της Γκιονγκσόνγκ – 22 Δεκεμβρίου

Την άνοιξη του 1945 στο μυστηριώδες Νοσοκομείο Ονγκσόνγκ, ένας επιχειρηματίας και μια ντετέκτιβ παλεύουν για την επιβίωσή τους και αντιμετωπίζουν ένα πλάσμα που γέννησε η ανθρώπινη απληστία.

Το Βιβλίο της Ζωής – 23 Δεκεμβρίου

Ένας νέος άνδρας ονόματι Μανόλο, διχασμένος ανάμεσα στις προσδοκίες των γονιών του και τις δικές του επιθυμίες, ξεκινά μια επική αναζήτηση που εκτείνεται σε τρεις θεαματικούς κόσμους, με σκοπό να ξαναβρεί την αγαπημένη του και να υπερασπιστεί τον τόπο του.

Pretty Woman – 23 Δεκεμβρίου

Ένας χρηματομεσίτης της Ουόλ Στριτ, γοητεύεται από την απλότητα και ειλικρίνεια μιας πόρνης, την οποία προσπαθεί να μυήσει στα μυστικά της ζωής της υψηλής κοινωνίας.

Τα Κακά Παιδιά – 24 Δεκεμβρίου

Έπειτα από μια ληστεία που πήγε στραβά, ένας πονηρός λύκος και το διαβόητο πλήρωμά του από ζώα συνεργούς του συμφωνούν να γίνουν πρότυπα πολιτών – ή τουλάχιστον να προσπαθήσουν να το κάνουν.

Reddeming Love – 24 Δεκεμβρίου

Κατά τη διάρκεια του Χρυσού Πυρετού στην Καλιφόρνια, ένας αγρότης ερωτεύεται μια όμορφη γυναίκα με βασανισμένο παρελθόν. Μπορεί να τη βοηθήσει να αντιμετωπίσει τους δαίμονές της και να μάθει να αγαπά;

πηγή: FOXreport.gr

«Phishing»: Τα 4 σημάδια που αποκαλύπτουν ότι ένα email είναι απάτη – Διαγράψτε το αμέσως

Τεστ παρατηρητικότητας: Ελάχιστοι μπορούν να βρουν τις 7 διαφορές ανάμεσα στις εικόνες σε 15 δευτερόλεπτα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ