Netflix: 10 εξαιρετικές ταινίες αποχωρoύν από την πλατφόρμα στα τέλη του Δεκεμβρίου – Τελευταία ευκαιρία να τις δείτε

Καθώς πλησιάζουμε στο τέλος του 2023, το Netflix ετοιμάζεται να πει αντίο σε δεκάδες ταινίες που γοήτευσαν το κοινό για χρόνια ή δεκαετίες. Από την 1η Ιανουαρίου του 2024, περισσότερες από 130 ταινίες δεν θα είναι διαθέσιμες στην δημοφιλή streaming πλατφόρμα.

Παρακάτω υπάρχουν δέκα από τις καλύτερες ταινίες που πρέπει να δείτε, πριν αυτές αποχωρήσουν από το Netflix. Πρόκειται για ταινίες που καλύπτουν όλα τα είδη, από το δράμα μέχρι την κωμωδία.

Οι 10 εξαιρετικές ταινίες που αποχωρoύν από το Netflix:

  • Πιάσε Με Αν Μπορείς
  • Αγάπη Είναι…
  • Μονομάχος
  • Τα Σαγόνια του Καρχαρία
  • 2012
  • Η Διάσωση του Στρατιώτη Ράιαν
  • Ο Mr. Bean Πάει Διακοπές
  • Η Μούμια
  • 8 Mile

Πιάσε Με Αν Μπορείς

Ένας πράκτορας του FBI είναι αποφασισμένος να συλλάβει τον πανέξυπνο απατεώνα Φρανκ Αμπεγκνέηλ Τζούνιορ. Αλλά ο Φρανκ, όχι απλώς ξεφεύγει, απολαμβάνει την καταδίωξη.

Αγάπη Είναι…

Η αγάπη είναι παντού, το ίδιο και οι ραγισμένες καρδιές, καθώς πολλά ζευγάρια ασχολούνται με τον έρωτα, την οικογένεια, τους γάμους και τα αεροδρόμια τα Χριστούγεννα.

Μονομάχος

Ο ηρωικός Ρωμαίος στρατηγός Μάξιμος αποφασίζει να πάρει το αίμα του πίσω όταν ο ζηλιάρης γιος του αυτοκράτορα δολοφονεί την οικογένειά του και καταστρέφει τη ζωή του.

Τα Σαγόνια του Καρχαρία

Όταν ένας αχόρταγος λευκός καρχαρίας τρομοκρατεί το νησί Άμιτι, ένας αστυνομικός, ένας ωκεανογράφος και ένας κυνηγός καρχαριών προσπαθούν να εξοντώσουν το τέρας.

2012

Σ’ αυτό το θρίλερ, όταν μια σειρά φυσικών καταστροφών απειλεί να καταστρέψει τον πλανήτη, ένας χωρισμένος πατέρας θα προσπαθήσει απεγνωσμένα να σώσει την οικογένειά του.

Η Διάσωση του Στρατιώτη Ράιαν

Μετά την απόβαση, ο λοχαγός Τζον Μίλερ οδηγεί μια ομάδα στρατιωτών πίσω από τις γραμμές του εχθρού για να βρουν έναν αλεξιπτωτιστή που έχασε τα τρία του αδέρφια στη μάχη.

Ο Mr. Bean Πάει Διακοπές

Ο δύσμοιρος Μίστερ Μπιν κάνει διακοπές στη Γαλλική Ριβιέρα και μπλέκει σε μια τυχαία απαγωγή και μια υπόθεση εσφαλμένης ταυτότητας.

Η Μούμια

Ενώ ψάχνει έναν θησαυρό, ένας στρατιώτης ξυπνά μια αρχαία Αιγύπτια πριγκίπισσα που περίμενε αιώνες για να εκδικηθεί έναν κόσμο που την αδίκησε.

8 Mile

Το 1995 στο Ντιτρόιτ, ένας ταλαντούχος ράπερ παλεύει να αποδείξει την αξία του στην τοπική σκηνή της χιπ χοπ. Αναγνωρισμένο δράμα από τη ζωή του πρωταγωνιστή, Eminem.

Ο Σημαδεμένος

Ένας μεγαλέμπορος ναρκωτικών στο Μαϊάμι κουβανικής καταγωγής οδηγείται από την άνοδο στην πτώση μέσα από τον εθισμό, την παράνοια και τη βία, με μοιραίες συνέπειες.

πηγή: FOXreport.gr

Προσοχή: Νέα απάτη απειλεί τα χρήματά σας – 4 κανόνες για να μείνετε ασφαλείς από το «credential phishing»

Pokémon Scarlet and Violet: Το Indigo Disk DLC έχει ένα μυστικό τέλος – Πώς να το δείτε

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ