Netflix – My Life with the Walter Boys: Τo νέο δράμα που θα σας καθηλώσει – Είναι ήδη στο Top10

Ένα έφηβο κορίτσι. Δύο αδέλφια. Μια ιστορία τόσο παλιά όσο και ο χρόνος. Το νέο εφηβικό δράμα «My Life with the Walter Boys» έγινε πρόσφατα διαθέσιμο στο Netflix και έχει ήδη λατρευτεί από τους συνδρομητές της streaming πλατφόρμας.

Το τρέιλερ της σειράς και μόνο έκανε τους θεατές να την συγκρίνουν την επιτυχία του Prime Video, «The Summer I Turned Pretty» (Το καλοκαίρι που έγινα όμορφη), η οποία επίσης παρουσιάζει ένα έφηβο κορίτσι που ερωτεύεται δύο αδέλφια.

My Life With the Walter Boys: Η σύνοψη της σειράς

Το «My Life With the Walter Boys» είναι βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Ali Novak του 2012. Είναι είναι μια τρυφερή ιστορία ενηλικίωσης που ακολουθεί τη δεκαπεντάχρονη Τζάκι Χάουαρντ από το Μανχάταν, αφού χάνει την οικογένειά της σε ένα τραγικό ατύχημα. Η Τζάκι αφήνει πίσω την προνομιούχα και καθωσπρέπει ζωή της στην Νέα Υόρκη και μετακομίζει στο επαρχιακό Κολοράντο, για να μείνει με την κηδεμόνα της, την κολλητή της μητέρας της, Κάθριν, η οποία μεγαλώνει δέκα παιδιά με τον σύζυγό της, Τζορτζ.

Καθώς εγκαθίσταται στο νέο, χαοτικό σπίτι της στην εξοχή, η Τζάκι είναι αποφασισμένη να παραμείνει προσηλωμένη στο όνειρό της να γίνει δεκτή στο Πρίνστον… ενώ παράλληλα προσπαθεί να διαχειριστεί τα συναισθήματά της για δύο πολύ διαφορετικά αδέλφια Γουόλτερ: τον αξιόπιστο και μελετηρό Άλεξ και τον μυστηριώδη και ανήσυχο Κόουλ. Όσο η Τζάκι προσπαθεί να προσαρμοστεί στη νέα της ζωή, τα συναισθήματα και οι εντάσεις που προσπαθεί να απαρνηθεί απειλούν να τα τινάξουν όλα στον αέρα. Θα καταφέρει να παραμείνει ο εαυτός της και να βρει παράλληλα τον έρωτα;

Το «My Life With the Walter Boys» γνωρίζει τεράστια επιτυχία και έχει ήδη αγαπηθεί από τους συνδρομητές του Netlfix. Βρίσκεται στο Νο2 του παγκόσμιου Top10 της πλατφόρμας, ενώ στις ΗΠΑ βρέθηκε αμέσως στο Νο1. Στην Ελλάδα αυτήν την στιγμή βρίσκεται στο No4 του Top10.

Δείτε το τρέιλερ του My Life With the Walter Boys:

Το cast της σειράς

Nikki Rodriguez ως Jackie

My Life With the Walter Boys Nikki Rodriguez
πηγή: CHRIS LARGE/NETFLIX

Noah LaLonde ως Cole 

My Life With the Walter Boys Noah LaLonde
πηγή: CHRIS LARGE/NETFLIX

Ashby Gentry ως Alex 

My Life With the Walter Boys Ashby Gentry
πηγή: CHRIS LARGE/NETFLIX

Sarah Rafferty ως Katherine

My Life With the Walter Boys Sarah Rafferty
πηγή: CHRIS LARGE/NETFLIX

Marc Blucas ως George

My Life With the Walter Boys Marc Blucas
πηγή: CHRIS LARGE/NETFLIX

Το βιβλίο

Η 32χρονη Ali Novak, άρχισε να γράφει το βιβλίο “My Life with the Walter Boys” όταν ήταν 15 ετών. Μοιράστηκε την ιστορία της στο Wattpad, μια δημοφιλή διαδικτυακή πλατφόρμα για fanfiction και άλλα αυτοδημοσιευμένα έργα.

Η Novak δήλωσε στο Entertainment Weekly ότι η έμπνευση για το “My Life with the Walter Boys” ήταν το επιτυχημένο εφηβικό βιβλίο που μετατράπηκε σε τηλεοπτική σειρά “The Vampire Diaries”, με πρωταγωνιστές τους Nina Dobrev, Ian Somerhalder και Paul Wesley.

«Πάντα υπάρχει κάτι που μπορεί να ειπωθεί για τα ερωτικά τρίγωνα, αλλά ήταν εμπνευσμένο από τον Damon και τον Stefan από το The Vampire Diaries. Υπάρχει κάτι τόσο συναρπαστικό σε ένα ερωτικό τρίγωνο και υπάρχουν τόσα πολλά βιβλία που έχουν επηρεαστεί από αυτή τη σειρά».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ