Netflix: Αυτή είναι η νέα χριστουγεννιάτικη ταινία που θα λατρέψετε – Βρίσκεται ήδη στο No2 του Top10

Oι χρήστες του Netflix απολαμβάνουν το πνεύμα των Χριστουγέννων με δεκάδες εορταστικές ταινίες που υπάρχουν στην βιβλιοθήκη της πλατφόρμας.

Είναι η εποχή της χαράς και τίποτα δεν μας κάνει πιο χαρούμενους από έναν καλό μαραθώνιο χριστουγεννιάτικων ταινιών. Καθώς οι μέρες μικραίνουν, η θερμοκρασία πέφτει και τα ζεστά ροφήματα είναι απαραίτητα, οι εορταστικές ταινίες μας ταξιδεύουν σε έναν διαφορετικό κόσμο.

Είτε πρόκειται για τα ιδιόρρυθμα ξωτικά, είτε για τις περιπέτειες του Άγιου Βασίλη, είτε για την υπόσχεση της αληθινής αγάπης κάτω από το γκι, οι χριστουγεννιάτικες ταινίες είναι ό,τι το καλύτερο για την πιο ψυχρή εποχή του χρόνου, επειδή προσφέρουν μια απόδραση από την πραγματικότητα.

Η ταινία «Catering Christmas» είναι η τελευταία προσθήκη στην βιβλιοθήκη του γίγαντα του streaming με θέμα τα Χριστούγεννα. Σε σκηνοθεσία του TW Peacocke και σε σενάριο της Cara J. Russell, η ταινία ακολουθεί τη Molly Frost (Merritt Patterson) ως μια νέα ιδιοκτήτρια επιχείρησης catering που αγωνίζεται και μπαίνει στο προσκήνιο στο πιο μεγάλο γεγονός του χρόνου στο New Hampshire.

Μέσα σε λίγες μόλις ημέρες το Catering Christmas έχει λατρευτεί από τους συνδρομητές του Netflix. Αυτήν την στιγμή η ταινία βρίσκεται στην 5η θέση του Top10 παγκοσμίως, ενώ στην Ελλάδα είναι στο Νο2 πίσω μόνο από το «Άσε τον κόσμο πίσω».

Catering Christmas: Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

πηγή: FOXreport.gr

Προσοχή νέα χριστουγεννιάτικη απάτη: Διαγράψτε αμέσως το email αν δείτε αυτήν την φράση

Light No Fire: Το νέο παιχνίδι που έκλεψε λίγη από τη λάμψη του GTA 6 – Δείτε το εντυπωσιακό τρέιλερ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ