Netflix – «Fool me once»: Η νέα σειρά μυστηρίου που θα σας συναρπάσει

H πρώην στρατιώτης Μaya προσπαθεί να διαχειριστεί την τραγική απώλεια του συζύγου της, Joe, ο οποίος δολοφονήθηκε βάναυσα. Όταν όμως η Μάγια εγκαθιστά μια συσκευή ενδοεπικοινωνίας με κάμερα για να παρακολουθεί τη μικρή της κόρη, σοκάρεται βλέποντας στην οθόνη έναν άντρα που κάτι της θυμίζει. Δεν μπορεί να πιστέψει στα μάτια της όταν συνειδητοποιεί πως βλέπει τον «νεκρό» σύζυγό της. Ο ντετέκτιβ Sami Kierce ηγείται της έρευνας ανθρωποκτονίας για τον θάνατο του Joe ενώ παλεύει με τα δικά του μυστικά. H Maya θα ανακαλύψει μια θανάσιμη συνωμοσία από το παρελθόν.

Πότε θα είναι διαθέσιμη η σειρά στην πλατφόρμα

Το Netflix θα υποδεχθεί το 2024 προσθέτοντας στην ταινιοθήκη του τη νέα σειρά μυστηρίου και δράματος η οποία θα είναι διαθέσιμη για προβολή από την 1η Ιανουαρίου και θα περιλαμβάνει 8 επεισόδια.

Η σειρά είναι βασισμένη σε βιβλίο;

Το σενάριο του «Fool Me Once» υπογράφει ο Danny Brocklehurst, με τους David Moore (Outlander) και Nimer Rashed (The Good Karma Hospital) να σκηνοθετούν.

Η νέα σειρά του Netflix αποτελεί τηλεοπτική μεταφορά του βιβλίου του ομώνυμου βιβλίου του Harlan Coben το οποίο εκδόθηκε το 2016.

Το 2018, το Netflix έκλεισε μια συμφωνία με τον Coben για να προσαρμόσει 14 από τα μυθιστορήματά του σε τηλεοπτικές εκπομπές και το «Fool Me Once» θα είναι η 8η τηλεοπτική μεταφορά μυθιστορήματος του συγγραφέα.

Μέχρι σήμερα το Netflix έχει μεταφέρει στις οθόνες μας τις εξής δημιουργίες του Coben:

  • Safe (2018)
  • The Stranger (2020)
  • The Woods (2020)
  • The Innocent (2021)
  • Gone for Good (2021)
  • Stay Close (2021)
  • Hold Tight (2022)

Ποιοι αποτελούν το καστ του «Fool me once»

Στη σειρά πρωταγωνιστεί η Michelle Keegan ως Maya Stern, μια γυναίκα που πιστεύει ότι ο σύζυγός της θα μπορούσε να είναι ακόμα ζωντανός παρόλο που δολοφονήθηκε.

Ο Richard Armitage, ο οποίος έχει εμφανιστεί σε πολλές άλλες τηλεοπτικές μεταφορές τωνβ βιβλίων του Coben, υποδύεται τον σύζυγό της Μaya, Joe.

Ωστόσο, η Μaya δεν είναι η μόνη που ψάχνει για στοιχεία, με τον Adeel Akhtar να υποδύεται τον DS Sami Kierce, ο οποίος ηγείται της αστυνομικής έρευνας για τον πρόσφατο θάνατο του Joe .

Η Dame Joanna Lumley  πρωταγωνιστεί επίσης ως η προστατευτική μητέρα του Joe, Judith, ενώ ο Emmett J Scanlan και ο Dino Fetscher έχουν επιλεγεί ως Shane Tessier και Marty McGreggor αντίστοιχα.

Το καστ συμπληρώνουν οι Marcus Garvey, Hattie Morahan, James Northcote, Dänya Griver, Daniel Burt, Adelle Leonce, Natalia Kostrzewa και Laura Gibbons.

Δείτε το trailer του «Fool me once»:

Πηγή: FOXreport.gr

Το αβύθιστο… υπερωκεάνιο «Ζορζ Φιλιππάρ» που είχε την ίδια τύχη με τον Τιτανικό

OD: Το νέο horror game του Hideo Kojima με τον σκηνοθέτη του Get Out – Δείτε το φανταστικό τρέιλερ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ