Netflix – «Obliterated»: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την νέα κωμική σειρά δράσης

Αν το να σώσεις τον κόσμο ακούγεται δύσκολο, σκεφτείτε πόσο δύσκολο θα ήταν αν έπρεπε να γίνει έπειτα από μία ξέφρενη νύχτα του ήρωα στο Λας Βέγκας. Λοιπόν, αυτό ακριβώς αντιμετωπίζουν οι Nick Zano (DC’s Legends of Tomorrow), Shelley Hennig (Teen Wolf) και η άρτια εκπαιδευμένη ομάδα τους στο Obliterated του Netflix.

Η νέα σειρά, 8 επεισοδίων, της πλατφόρμας έκανε πρεμιέρα στις 30 Νοεμβρίου και ήδη έχει κατακτήσει την πρώτη θέση ανάμεσα στις πιο δημοφιλείς σειρές του Νetflix στην Ελλάδα.

Το σενάριο ακολουθεί μια ελίτ ομάδα ειδικών δυνάμεων που ανατρέπουν μια θανάσιμη απειλή για το Λας Βέγκας και στη συνέχεια γιορτάζουν την επιτυχία τους με ποτό, ναρκωτικά και σεξ. Δυστυχώς, αφού έχουν ήδη παραδώσει σώμα και πνεύμα στην απόλαυση ανακαλύπτουν ότι η βόμβα που απενεργοποίησαν ήταν ψεύτικη.

«Ολόκληρη η πόλη του Λας Βέγκας θα εξαλειφθεί εκτός εάν η ομάδα μας μπορέσει να βρει και να απενεργοποιήσει την πυρηνική συσκευή», είπε στο Tudum ο εκτελεστικός παραγωγός και σκηνοθέτης Hayden Schlossberg.  «Δεν υπάρχει πολύς χρόνος για να βρεθεί η βόμβα, και καθώς η ώρα περνά, η ομάδα μας πρέπει να ξεπεράσει τα εμπόδια που αντιμετωπίζει αλλά και τις συνέπειες από τις τεράστιες ποσότητες αλκοόλ και άλλων ουσιών που έχει καταναλώσει».

Με λίγα λόγια, αν το «24» και το «The Hangover» έκαναν μωρό, αυτό θα ήταν το «Οbliterated».

Ποιοι αποτελούν το καστ της σειράς;

Αρχικά, βλέπουμε την Hennig ως Ava Winters και τον Zano ως Chad McKnight.

Ποιος «κρύβεται» πίσω από το Obliterated;

Το Obliterated προέρχεται από τους εκτελεστικούς παραγωγούς, τους συγγραφείς και τους σκηνοθέτες ο, Hayden Schlossberg και Josh Heald, το τρίο πίσω από την επιτυχημένη κωμωδία δράσης Cobra Kai.

Είναι αληθινή η καμήλα στο Obliterated;

Προς μεγάλη έκπληξη των μελών του καστ, ναι, αυτή η καμήλα είναι πολύ αληθινή. Το όνομά της είναι «Skittles» και είναι στα 20 χρονών. Oι συντελεστές της σειράς την περιέγραψαν ως ένα πολύ ήσυχο και γλυκό ζώο.

Πού γυρίστηκε το Obliterated;

Ο Hayden Schlossberg επιβεβαιώνει ότι η κωμωδία γυρίστηκε σε όλο το Λας Βέγκας. «Υπήρξαν τόσες πολλές εμβληματικές ταινίες και σειρές που διαδραματίστηκαν στο Βέγκας και θέλαμε να προστεθούμε σε αυτό το πάνθεον συνδυάζοντας τη δράση και το σασπένς στα πιο διασκεδαστικά και άγρια πάρτι που έχει να προσφέρει η πόλη», λέει. «Αυτό οδήγησε σε μερικές προκλητικές αλλά αξέχαστες εμπειρίες». Σύμφωνα με τον Heald, το να αιχμαλωτίσουν την ουσία του Sin City ήταν κορυφαία προτεραιότητα.

πηγή: FOXreport.gr

Φρενίτιδα για το GΤΑ 6: Σπάει όλα τα ρεκόρ το τρέιλερ – Σχεδόν 120 εκατ. προβολές σε μόλις 2 ημέρες

Netflix – «The Snow Girl»: Μία σειρά θρίλερ και μυστηρίου που μας μετατρέπει σε «ντετέκτιβ του καναπέ»

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ