Netflix: Αυτές είναι οι ελληνικές ταινίες και σειρές που μπορείς να δεις στην πλατφόρμα

Ο ελληνικός κινηματογράφος απουσίαζε από το Netflix.  Τα τελευταία χρόνια, ωστόσο, έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία στα διεθνή φεστιβάλ και έχει κερδίσει την προσοχή του παγκόσμιου κοινού. Έτσι πλέον, στους τίτλους του Netflix εμφανίζονται αρκετές ταινίες (και μία σειρά) που αν δεν τις έχετε δει, μπορείτε να τις παρακολουθήσετε.

Οι ελληνικές ταινίες και σειρές είναι διαθέσιμες σε εκατοντάδες χώρες στον κόσμο. Η παρουσίαση ελληνικού περιεχομένου στο Netflix αποτελεί μια σημαντική εξέλιξη για τον ελληνικό κινηματογράφο και τηλεόραση, καθώς δίνει την ευκαιρία σε ένα ευρύ κοινό για να γνωρίσει και να απολαύσει την ελληνική δημιουργικότητα.

Ελληνικές Ταινίες και σειρές στο Netflix

  • Maestro (σειρά)
  • Ευτυχία
  • Μικρά Αγγλία
  • Η Ρόζα της Σμύρνης
  • Καζαντζάκης
  • El Greco
  • Ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι
  • Saison Morte
  • Bachelor 1,2,3

Maestro

Ένας μουσικός πηγαίνει να διευθύνει ένα φεστιβάλ σε ένα γραφικό νησί, όπου βρίσκεται μπλεγμένος σε ένα απροσδόκητο ειδύλλιο και στα προβλήματα των ντόπιων.
Πρωταγωνιστούν: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη

Ευτυχία

Η πολυτάραχη ζωή της Ευτυχίας, αφιερωμένη στις τέχνες και τις αντισυμβατικές επιλογές, διαμορφώνει την άνοδό της καθώς γίνεται η πρώτη διάσημη Ελληνίδα στιχουργός.

Πρωταγωνιστούν: Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Κάτια Γκουλιώνη, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης

Μικρά Αγγλία

Η Όρσα αναστατώνεται όταν αναγκάζεται να παντρευτεί έναν άντρα που διάλεξε η μητέρα της αντ’ αυτού που αγαπά – κι ο οποίος καταλήγει να παντρευτεί την αδερφή της.
Πρωταγωνιστούν: Πηνελόπη Τσιλίκα, Σοφία Κόκκαλη, Ανέζα Παπαδοπούλου

Η Ρόζα της Σμύρνης

Εν μέσω μιας διεθνούς κρίσης, ένας συλλέκτης βρίσκει ένα ματωμένο νυφικό, ένα γράμμα και μια φωτογραφία που αποκαλύπτει στοιχεία για το τραγικό μυστικό μιας οικογένειας.
Πρωταγωνιστούν: Τάσος Νούσιας, Λήδα Πρωτοψάλτη, Ευγενία Δημητροπούλου

Καζαντζάκης

Η κληρονομιά του καταξιωμένου Έλληνα Νίκου Καζαντζάκη ζωντανεύει σ’ αυτήν τη βιογραφική ταινία που ερευνά τις ιδέες του για σύνδεση και δημιουργία.
Πρωταγωνιστούν: Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Μαρίνα Καλογήρου, Θοδωρής Αθερίδης

El Greco

Ο Νικ Άσντον υποδύεται τον μεγάλο Έλληνα καλλιτέχνη Δομήνικο Θεοτοκόπουλο – γνωστό με το παρατσούκλι Ελ Γκρέκο – σ’ αυτήν τη βιογραφική ταινία του Γιάννη Σμαραγδή.
Πρωταγωνιστούν: Νικ Κλαρκ Γουίντο, Χουάν Ντιέγκο Μπότο, Λάια Μαρούλ

Ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι

Ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι είναι ταινία διεθνούς παραγωγής σε σκηνοθεσία Γιάννη Σμαραγδή.  Ένας Έλληνας πειρατής εντυπωσιάζει τη Μεγάλη Αικατερίνη και γίνεται ο πιο σημαντικός επιχειρηματίας της Ρωσίας όταν ανακαλύπτει πώς να συντηρεί το χαβιάρι.
Πρωταγωνιστούν: Σεμπάστιαν Κοχ, Εβγκένι Στίτσκιν, Χουάν Ντιέγκο Μπότο

Saison Morte

Η εξιχνίαση μιας σειράς δολοφονιών σε ένα απομακρυσμένο νησί εξαρτάται από έναν μάρτυρα, του οποίου η ρευστή ιστορία αποδεικνύεται πιο παράξενη και πιο νοσηρή.

Πρωταγωνιστούν: Ορέστης Τζιόβας, Τζένη Θεωνά, Δημήτρης Λάλος

Bachelor 1

Το λάθος μιας νύφης φέρνει κοντά τέσσερις παλιούς φίλους, μια πρώην που λατρεύει το τανγκό και έναν πεθερό αποφασισμένο να καταστρέψει μια αγάπη με τη νεκροφόρα του.
Πρωταγωνιστούν: Γιάννης Ζουγανέλης, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Κατερίνα Γερονικολού

Bachelor 2

Μια νέα ευκαιρία για μπάτσελορ πάρτι προκύπτει όταν ένας παλιός φίλος ετοιμάζεται να παντρευτεί. Αλλά το κύριο γεγονός, ο γάμος, συνοδεύεται από πολλά δράματα.
Πρωταγωνιστούν:Γιάννης Τσιμιτσέλης,Θανάσης Βισκαδουράκης,Νίκος Βουρλιώτης

Bachelor 3

Ο Τζίμης συγκεντρώνει τους φίλους του για ένα από τα θρυλικά τους μπάτσελορ πάρτι. Τα πράγματα ξεκινούν καλά, αλλά σύντομα ένα απροσδόκητο γεγονός διαταράσσει τον γάμο.
Πρωταγωνιστούν:Γιάννης Τσιμιτσέλης, Θανάσης Βισκαδουράκης, Νίκος Βουρλιώτης

 

Πηγή: FOXreport.gr

Έκπληκτοι οι χρήστες του PlayStation – H Sony ανακοίνωσε χριστουγεννιάτικα δώρα και εκπλήξεις 

Τεστ παρατηρητικότητας: Μπορείς να βρεις 3 διαφορές στις εικόνες με την γυναίκα που κάνει γιόγκα; Έχεις 15 δευτερόλεπτα

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ