Μέγκαν Μαρκλ: Ήθελε να μιλά παραπάνω από την Κέιτ Μίντλετον για φιλανθρωπικά ζητήματα

Από την ημέρα που ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ παραιτήθηκαν από τα βασιλικά τους καθήκοντα, όλο και περισσότερες αποκαλύψεις γύρω από το χρονικό διάστημα που η Δούκισσα του Σάσεξ ήταν ενεργό μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με ένα νέο δημοσίευμα, η Μαρκλ φαίνεται πως πίστευε ότι δικαιωματικά θα έπρεπε να μιλούσε παραπάνω από την Κέιτ Μίντλετον για φιλανθρωπικά ζητήματα.

Η Μέγκαν Μαρκλ κατέληξε στο υποτιθέμενο συμπέρασμα, επειδή η Πριγκίπισσα της Ουαλίας έγινε μέλος της βασιλικής οικογένειας ούσα άγνωστη, ενώ η Δούκισσα του Σάσεξ  «θεωρούσε τον εαυτό της ως φιλάνθρωπο που μπορούσε να διδάξει στους βασιλείς ένα ή δύο πράγματα για τη φιλανθρωπία», ισχυρίστηκε πηγή από την βρετανική βασιλική οικογένεια στο «The Sunday Telegraph».

πρίγκιπας Χάρι Μέγκαν Μαρκλ

Ωστόσο η Μαρκλ δυσκολεύτηκε όταν συνειδητοποίησε ότι η βασιλική οικογένεια είχε ήδη εδραιωμένες φιλανθρωπικές δράσεις. «Νομίζω ότι δυσκολεύτηκε που το Royal Foundation ήταν ήδη μια καλοκουρδισμένη μηχανή μέχρι να γίνει μέλος», πρόσθεσε η πηγή το Σαββατοκύριακο.

Η πηγή ισχυρίστηκε επίσης ότι η Δούκισσα του Σάσεξ ένιωθε άβολα με το να έρχεται δεύτερη, πίσω ουσιαστικά από τον Πρίγκιπα και την Πριγκίπισσα της Ουαλίας, οι οποίοι είναι πρώτοι στη σειρά διαδοχής για να γίνουν Βασιλιάς και Βασίλισσα του Ηνωμένου Βασιλείου.

πρίγκιπας Ουίλιαμ πρίγκιπας Χάρι Μέγκαν Μαρκλ

«Νομίζω ότι υπήρχε πάντα η αίσθηση ότι η Μέγκαν ένιωθε ότι ήταν μια αυτοδημιούργητη γυναίκα, ενώ η Κέιτ δεν είχε πραγματικά τη δική της καριέρα», δήλωσε η πηγή.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ